Влада себе убезпечує: з громадянською позицією відправляють в зону АТО

nazarenko

 
Шукаючи вплив на громаду, влада не проти не лише забороняти мітинги та свободу слова, лякаючи громадян змінами до Кримінального кодексу. Тепер вона вирішила зробити ще один крок: залякуванням мобілізації до АТО.


Ті, хто нині просиджує штани у Верховній Зраді, переконані, що і більшість українців, як і вони та їхні діти, хочуть сховатись від захисту Батьківщини. Діти можновладців та чиновників, а то й самі можновладці, приїздять до зони АТО з шаленою охороною: пофотографуються у безпечних місцях, а повернувшись до Києва – вибивають собі пільги та посвідчення учасника АТО. Воювати ж за Батьківщину зі зброєю у руках вони не збираються. За шкуру свою тремтять. Тож переконані, що і інші хлопці та дівчата – так само бояться стати на захист Батьківщини.

Саме з цією метою влада через військкомати почала надсилати повістки про призов до армії тих, хто проявляв себе на мітингах на Майдані. Зважаючи на те, що на Майдані була велика кількість свободівців, нині влада і розсилає хлопцям повістки. Але на відміну від тилових щурів, більшість патріотів вже давно на фронті. Тож дивно, коли людина, яка вже вісім місяців захищає країну, отримує повістку. Принаймні у таку ситуацію втрапив Володимир Назаренко, який на своїй сторінці у ФБ написав: «Мене призвали в армію. Дільничний інспектор вручив повістку. Все б нічого, але я вже служу як 8 місяців. Картина маслом».

Якщо в такий спосіб влада хоче донести громадськості меседж: незгодним з владою Порошенка – відправка на фронт, то вона обрала хибну тактику. Хлопці вже на фронті. Тож, коли надсилають повістки, згідно бази активістів Майдану, влада доводить, що й далі боїться народу і його активних представників.

Проте більшість з цієї бази – вже на фронті. І вони – повернуться з перемогою і вже з автоматами у руках питатимуть про реформи, бо той, хто дивився в обличчя ворогу, не побоїться подивитись в перелякані очі щурів на Банковій та Грушевського.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.