​У партії «Слуг» показали, що застосовуватимуть до неугодних методи НКВД

Володимир Зеленський показав своє справжнє обличчя українському народу: жорстокий, холоднокровний та цинічний тиран, який не має моральних і етичних норм. Це стало зрозумілим одразу після того, як Депутат партії «Слуга народу» Анна Скороход, яка не голосувала за закон про ринок землі, з трибуни ВР заявила, що за вказівкою президента (!) її чоловіка було незаконно заарештовано нашими службами за заявою росії від 2017 року. Вона переконана, що це - помста за її «неправильну» поведінку.


При цьому, Арахамія заявив, що чоловік депутатки Скороход, можливо, працює на росію. Звісно, здорового глузду у заяві Арахамії немає, оскільки саме росія у 2017 році оголосила чоловіка депутатки в розшук. Очевидно, саме тому українська влада заарештувала Алякіна і вирішила віддати його росії, на яку він же й працює, за запитом тієї самої росії – це абсурд.

Проте, як написав на своїй сторінці ФБ депутат від «Батьківщини» Олексій Кучеренко, Арахамія свого часу чинив тиск на депутата Скороход під час голосування по газотранспортній системі, хоча її позиція була простою, зрозумілою і державницькою.

Свого часу саме депутат Скороход першою дала зрозуміти суспільству, що в середині так званої партії «Слуга народу» існує «пірамідальна» структура з десятниками та сотниками. І вона не боялась розказувати про той тиск, який на неї чинився.

Тож, заявляючи про боротьбу з більшовиками, партія «Слуга народу» застосовує більшовицькі методи як розкрадання країни, так і тиску на неугодних депутатів: залякування та арешти близьких. Це і є справжні методи НКВД.

Анна Скороход. Фото зі сторінки ФБ Назара Приходько



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.