​«Антиколомойський» закон відбілює Порошенка і Гонтарєву

Парадоксально, але так званим «антиколомойським», а насправді «законом про відбілювання Порошенка і Гонтарєвої», правляча коаліція СН+БПП підклала велику свиню замовникам розпродажу нашої землі.


Адже яка суть була того закону - законодавчо дозволити НБУ не виконувати рішення судів, в тому числі й міжнародних, стосовно банківської сфери.

Цим вони заклали небезпечний прецедент, який, окрім України, існує лише в двох країнах світу - росії та Північній Кореї. Це називається так званим «інституційним волюнтаризмом»: це хочу - виконую, а це хочу - не виконую.

А цікаво, вони розуміють, що при мінімальній казуїстиці цей же закон можна буде застосувати до... міжнародних банківських структур, які уже націлились на нашу землю як хеджування своїх «гарячих» спекулятивних грошей?

Ще раз, на пальцях. Україна може не виконувати рішення судів в якій сфері? Банківській.

А хто почне жваво скупати нашу землю? Банки.

А яка влада не доживе до кінця року або через розвал, або через дефолт?

(звучить знущальний регіт гремліна)

На місці замовників контейнерного розпродажу України я б уже вимагав взад уже уплочений аванс.

П.С. А потім ми той сміттєвий закон скасуємо, само собою, відновимо право і навіть вибачимось. Але все, що банки нахапають, уже буде знову наше. А Порошенко і Гонтарєва сядуть, поряд із Зеленським та його «збірною солянкою».

Вячеслав Ільченко, facebook.com

Фото zahid.net



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.