Юлія Тимошенко: Розпродаж землі – неконституційний, це розуміє навіть влада, яка його протягувала

Президент, його команда та лобісти, які протягнули закон про розпродаж сільськогосподарської землі, свідомо пішли на порушення закону, аби зірвати засідання Конституційного суду. Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час брифінгу за результатами першого засідання Конституційного суду України щодо незаконності відкриття ринку землі.


«Сьогодні замість розгляду справи в Конституційному суді, по суті, ми побачили одну очевидну річ – президенти в країні змінюються, а шахрайські прийоми залишаються такими, як були всі часи. Для того, щоб зірвати сьогодні засідання Конституційного суду два представники президента «випадково» не змогли з’явитися на це засідання», – обурилася Юлія Тимошенко.

Вона переконана – такі збіги не випадковість, це грубе, без особливого політичного прикриття, перешкоджання правосуддю стосовно зупинки продажу сільськогосподарської землі.

«Кримінальний кодекс України передбачає відповідальність за перешкоджання правосуддю. Очевидно, що президент, його команда та лобісти, які протягнули закон про розпродаж землі, пішли прямо на порушення закону України для того, щоб зірвати засідання суду», – зауважила лідер «Батьківщини»

«Такі дії означають, що всі причетні до протягування документу, розуміють, що закон неконституційний, що процедури, які супроводжували його ухвалення, є незаконними, й вони точно знають – якщо буде неупереджений, об’єктивний розгляд справи у суді, цей закон має всі підстави бути визнаним неконституційним», – додала Юлія Тимошенко.

Боротьба за збереження української землі, переконана лідер «Батьківщини», сьогодні вступає у рішучий етап, і зараз є реальна можливість скасувати закон про розпродаж.

«Я хочу вірити, що Конституційний суд, який зараз крок за кроком, на мій погляд, стає реально незалежним конституційним судом, дасть можливість почути всім вбивчі аргументи, що сьогодні роблять з Україною в напрямку продажу сільськогосподарської землі», – наголосила Юлія Тимошенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.