Соромно дивитись на те, як Зеленський та його оточення ганьблять Україну у міжнародних подорожах

Соромно дивитись на те, як Зеленський та його оточення ганьблять Україну у міжнародних подорожах. Про це на своїй сторінці у ФБ написав Гео Лерос: Як і в цей раз, Британська сторона попросила обмежити кількість делегації 20 людьми і додала у листі: Ми розуміємо, що така подія як візит Президента та підписання договору про вільну торгівлю - історична подія, багато хто захоче стати її частиною, але ми просимо вас сформувати делегацію таким чином, щоб в ній були саме ті, кому необхідно брати участь у події.


Офіс президента відповів, що все зрозумів та подав свій список:
- заст керівника ОПУ по інформ політиці(окрім особистого секретаря)
- Заст керівника ОПУ по міжнародним відносинам(окрім міністра МЗС)
- Особистий фотограф
- Особистий оператор
- 2 особистих візажисти
- Особистий стиліст
- Особиста помічниця

Я ж не перебільшую, що ці чмошники просто влаштували собі романтичну подорож по Європі?

Це класичне визначення «іспанського сорому», коли тобі ніяково за когось, в даному випадку, за президента та його оточення.

В Україні ми вже звикли, що їх рівень - управління кіоском, але як же соромно, коли вони випираються закордон...
Фото «Українська правда»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сегодняшняя ночь, как и две предыдущих, тоже была неспокойная. Враг атаковал нашу страну 29-ю дронами типа «шахед» по трем направлениям

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.