​Самоспалення атовця: протест, який влада вирішила замовчати

На день Захисника Вітчизни, 14 жовтня 2020 року, помер Микола Микитенко, який вчинив самоспалення в знак протесту проти політики капітуляції Зеленського.


Якою була реакція ЗМІ на цю подію? А Українські ЗМІ, розказуючи про акт самоспалення, ані причин не назвали, а деякі і прізвища героя — не згадали. Повідомили лише як факт, коли людина себе спалила. Так і писали: «невідомий чоловік вчинив самоспалення на Майдані з невідомих причин».

Політична акція, котра начебто не привернула увагу ні суспільства, ні президента. Так хотілось владі. Адже представники влади знають правило інформаційності: новина стається тоді, коли про неї напишуть і її обговорюють. А якщо промовчати, то — нічого і не сталося. Але так не буде.

Не станеться так, як хоче офіс президента, проросійський президент Зеленський і особа, котра, вже не криючись, працює в інтересах окупанта — Єрмак. Це самоспалення — не піде в небуття і не лишиться непоміченим. Це - лише перший поштовх до збурення поки що змореного суспільства, котре не може повірити, що його не лише «зробили разом» олігархи і брехливий Зеленський, а ще й нахабно пхають в обійми ворога, котрий українців і Україну - хоче знищити.

Хоча з президентом — все зрозуміло: нікчема, котра заявила журналістові ВВС, що в СРСР українці з росіянами та іншими жили дружньо — не може поводитись інакше, бо вона навіть не український єврей, а змішання бульдога з носорогом, бо якби був справжнім євреєм (наприклад, як Ростропович), то задавався б питанням: а чому євреї масово, після відкриття кордонів СРСР, та почали виїздити з країни, в якій манкурту Зеленському жилося з росіянами добре і дружньо?

Проте для Зеленського питання життя людини не актуальне. Хіба його обходить, що перш ніж випустити євреїв з «дружньої» країни СРСР, у них відбирали все і цькували? Тож і життя українців Зеленського не занадто турбує. І, незважаючи на те, що за Конституцією людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю, Зеленський, пропагуючи так званий мир і зупинення війни, насправді турбується лише виконанням плану від кремля, а тому під гаслом «досягнення миру» у нього - завдання капітуляції перед залишками імперії з СРСР під назвою росія та вбивці, котрий на чолі цієї країни стоїть — путіна.

Саме тому Офіс президента ніяк не відреагував на самоспалення Микола Микитенко. В офісі зробили вигляд, що нічого не було і не сталося, адже нині у цьому офісі головне завдання — виконання наказів з ФСБ росії та вищого керівництва кремля, тож там не можуть і не хочуть коментувати самоспалення героя АТО.

Українські ЗМІ, більшість з яких вже давно не проукраїнські, бо фінансуються з руки прибічників окупанта, - теж зробили вигляд, що протесту атовця — не побачили. На жаль, українська журналістика почала перетворюватись на прикормлених пропагандистів, котрі працюють не в інтересах України, наче не розуміють, що їм та їхнім дітям жити за тих умов, котрі вони формують. І що вони пропагують для своїх дітей - рабство?

Однак подібне Україна вже переживала. Саме так поводила себе партійна преса, що працювала в інтересах росії, котра, окупувавши Україну та деякі інші країни, створила СРСР. Але ця пропаганда вислужників не змогла вберегти від розвалу імперію, котра таки впала, лишивши в росії та росіянам корчі імперців, котрі нині весь світ і Україна, зокрема, спостерігають. Тож і наразі посіпаки можуть відробляти гроші, люди - не скоряться, а свободу — не спинити. Навіть якщо суспільству промивати мізки 24 години на добу, розказуючи, що росія, котра за останні 15 років прославилась вбивствами, насильством і ґвалтуваннями в різних країнах і частинах світу, - найкраща.

Але світ і українці знають, що російська федерація — ворог. Там, де ступає чобіт російського окупанта — завжди смерть: Абхазія, Грузія, Сирія, Україна. Всюди, куди пхає носа росія — тхне кров'ю.

І це давно осмислили українці, як нація, але ще більш відчувають ті, хто був на передовій. Саме тому Микола Микитенко, як людина, патріот і солдат, що усвідомлював проросійську політику Зеленського, котра направлена на капітуляцію України перед агресором, вийшов... і зробив самоспалення. Як протест на політику манкурта, що вкрав не свою посаду, а нині працює лише в інтересах окупанта та третіх осіб, але аж ніяк не в інтересах держави Україна та її народу.

Влада бажає, аби Микола Микитенко не був почутий. Але це — не правда. Подібний акт це НЕ протест однієї людини. Це — ще один крок до усвідомлення, що проросійську гідру треба зупиняти. І зупиняти — сьогодні.

Спи з миром, герою!

Конфлікти і закони

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.