​З Днем Збройних Сил України, дорогі наші воїни!

Сьогодні – День Збройних Сил України. Саме в цей день у 1991 році був ухвалений Закон України «Про Збройні Сили України», відтак ця дата є символічним початком відродження українського війська. А з початком російсько-української війни цей день набув особливого значення.


Так, вже майже сім років точиться війна на сході України. Тисячі українських військових загинули, тисячі були поранені. На жаль, і зараз, коли влада активно піариться на так званому «перемир’ї», від ворожих обстрілів на Донбасі продовжують гинути українські воїни.

Саме героїзм українських військових, їхня мужність та самопожертва дали змогу зупинити наступ ворога у 2014 році. Саме завдяки тому, що українські вояки на Донбасі знаходяться в окопах під обстрілами, кияни та мешканці сотень інших українських міст мають мирне небо над головою. І саме тому всі ми – кожен на своєму місці – маємо зробити так, щоб смерті українських героїв не були марними, маємо докласти максимальних зусиль до того, щоб війна закінчилася справжнім миром – на українських умовах.

На жаль, влада не дбає належним чином про українську армію. Так, збільшуючи постійно видатки на своє утримання, на прокуратуру та поліцію, влада не фінансує Збройні Сили на тому рівні, який є необхідним в умовах війни та геополітичного становища України. Щодня у ЗМІ з’являються відомості про нестачу озброєння, спорядження, проблеми із харчуванням, про корупційні оборудки на закупівлях тощо. Це й не дивно, адже зараз державою керує не якась «нова» влада, а ставленики тої самої правлячої олігархії, що й раніше, якій просто не потрібна сильна і боєздатна армія, для якої цікаве виключно особисте збагачення, а не обороноздатність держави.

Утім, впевнений, що врешті-решт ситуація зміниться й до влади в Україні прийдуть люди, які дійсно перейматимуться питаннями зміцнення українського війська. Принагідно хочу зазначити, що наша команда - партія Народовладдя - пропонує збільшення фінансування Збройних Сил України до рівня не менше 15% видаткової частини Державного бюджету та системну технічну модернізацію ЗСУ як гаранта безпечного майбутнього українського народу, а також формування ефективної системи територіальної оборони.

Насамкінець, хотів би від імені нашої команди привітати всіх українських воїнів – і тих, хто нині служить у лавах ЗСУ, і тих, хто служив раніше ­– уклінно дякую кожному з вас за мужність, витримку, за самопожертву. Саме завдяки вам в українського народу є майбутнє. Зі святом вас!

Юрій Левченко, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Юрія Левченко



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 11 жовтня розповів про наступні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.