Міністр оборони пояснив, чому донецьких «кіборгів» обшукували бойовики ДНР

obisk kiborgiv3

 
Міністр оборони України Степан Полторак пояснив, що ротація українських військових в районі донецького аеропорту проходила під наглядом озброєних прихильників ДНР через необхідність зберегти життя і уникнути жертв серед українських військових.


Про це він розповів під час брифінгу, передає УНН.

«Ми можемо завезти і озброєння, і провести ротацію в донецькому аеропорту, але виникає загроза життю особового складу. Тому контактна група, яка там працює, домовилася про те, щоб безперешкодно особовий склад, який заїжджає на територію аеропорту, пропускався, в тому числі і через блокпост так званої «ДНР», - заявив Полторак.

За його словами, остання ротація в районі аеропорту пройшла півтори доби тому без найменших непорозумінь і «принизливої ротації під дулами автоматів».

«Деякі критикує так зване перемир'я, але кількість жертв в десятки разів зменшилася після його оголошення. Нам потрібно це перемир'я для того, щоб підготуватися до непередбачених дій як з боку Російської Федерації, так і з боку «ДНР» і «ЛНР», - розповів міністр.

Зараз, за його словами, існує домовленість про ротацію українських військових в донецькому аеропорту в рамках тристоронньої контактної групи під наглядом ОБСЄ.

Раніше Міністерство оборони України оприлюднило відео ротації українських військових в міжнародному аеропорту Донецька. На відео зафіксовано, як «кіборгів» обшукують невідомі озброєні особи у військовій формі.

obisk kiborgiv

obisk kiborgiv1

obisk kiborgiv2



Коментарі

  +1 #1 Пі Хто 8 янв. 2015 г., 19:00:51
я ніхіра не розумію!?!? так ми таки воюємо, чи спілкуємось, чи ми в облозі у Дон аеропорту, чи москальський блокпост, що пропускає КОГО? КІБОРГІВ в оточенні???? це якийсь нонсенс!!!
  +2 #2 Льова 8 янв. 2015 г., 19:10:18
Ну не уродство !!! Киборги бережуть оснанній фор-пост, а "міністр" береже життя - напевне своє. Дежу соромно за дії "контактної групи" яка продає цінності і зраджує УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД. думаю хлопці довго терпіти не будуть - куля в лоба і по блок посту ДНР
  +2 #3 Херсонець 8 янв. 2015 г., 19:17:55
- Чому українська армія не збереться в кулак, та не вдарить по сепаратистах та окупантах, щоб витурити їх з нашої території???
- А ВИ уявіть собі кучку лайна (а в ДНР та ЛНР саме такі) і спробуйте вдарити по ній кулаком. Що вийде? От і на сході країни так, треба обережно всіх зібрати на лопату та закопати поглибше, щоб не смерділи ...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.