​Чому більшість українців боляче сприймають так званий «ринок землі»?

Насамперед тому, що це свідома частина суспільства, яка розуміє, що після того, як ця зграя проголосувала за це, то з молотка може піти більше 70% території України, а з лісами - це більше 80%, а у деяких областях ця цифра сягає до 90% території.


І якщо це тільки розпочнеться, то це буде як прорив дамби, де уже ніщо не зупинить цей процес - розпаду України. І в цьому і є найбільша загроза.

Поряд з тим, варто відмітити, що ось уся оця моральна, духовна і матеріальна колотнеча в українському середовищі усі ці роки, насамперед, і пов’язана із тим, що українську Землю зробили товаром, порушивши цим зв’язок українців із своїм духовним центром – «Земля – Мати».

Якщо вивчати історію наших предків, то можна відмітити, що українці у своїх молитвах і зверненнях часто говорили – «Отець наш небесний і Мати - Земля». Українці розуміли, що якщо є «Отець», то обов’язково має бути і «Мати», і цим наділили – Землю. Українці вважають, що це не природньо, коли – «Авраам породив Ісака, а Ісак породив Якова, а Яків породив Юду…» Тому, ті хто говорить, що Земля – це товар, то вони далекі від українців, і їм нас не зрозуміти. Адже для українців – Земля це Мати, і це для нас сакральне (святе).

І не даремно пуповину новонародженого українця закопують у Землю, щоб він постійно був на духовному зв’язку із Матінкою-Землею. І українці мають зберегти свою духовну основу – Землю – Матір і не допустити, щоб її пустили із молотка якісь пройдисвіти і чужинці. Зупинивши це, ми нарешті отримаємо духовний спокій і злагоду у суспільстві та почнемо будувати незалежну Україну.

Сергій Медвідь, facebook.com

Фото pravda.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 11 жовтня розповів про наступні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.