​Зеленський - корупція, вседозволеність, ігнорування закону і Конституції та створення в Україні концтабору

Зелені хлопчики вже звиклися з владою. Їм здається, що вкоренилися. А тому знахабніли вже до нестями. Куражаться над українцями, як можуть: то тарифи піднімуть, то локдауни запровадять, то позбавлять людей права пересуватись і працювати. Те, що подібне - порушення Конституції, команду Зеленського аж ніяк не обходить, бо воно, зелене чувирло, вирішило, що воно цар над рабами, тому і куражиться.


Корупція при Зеленському розцвіла буйним квітом. Куди буйніше, аніж за часів януковича та Порошенка разом узятих, оскільки ті - хотіли все покласти під себе, а при Зеленскому кожен з його команди рве собі, як перед смертю.

Корупційна складова стирчить з влади Зеленського, як репях, а сам Зеленський через відосіки розказує, як усім класно живеться.

Видко, коли він говорить про «усім» має на увазі своє оточення, що ще пару років тому заглядало до рота клептократів з фразою: «чего ізволітє», бо, починаючи з проросійського Єрмака та його брата, згадуючи Татарова, звертаючи увагу на розграбування країни через ковідний фонд, усі «слуги» враз покращили своє матеріальне становище. На відміну від більшості населення України. А якщо ще згадати скрутки по НДС, махінації по ОВГЗ, мафію на митниці та виведення грошей з України - то видко, як відверто розкрадають країну, яка могла б бути заможною, аби у людей був механізм зміни влади не через фейкові вибори, а хоча б як колись у Румунії.

Зеленський не лише здає державницькі інтереси України, він та його команда повністю розвалили всі інститути влади, перетворивши їх на дійну корову для обраних, котрі отримують шалені заробітні плати, нараховучи собі такі ж скажені премії, а з нахабності та жадібності, ще й матеріальну допомогу беруть.

Гуляють на цьому тлі і клептократи. Ахметову, як тіньовому президентові при всіх президентах, взагалі море - по коліна. Куди не глянь, а у наперсточника все захоплено: свій Шмигаль у Кабінеті Міністрів, свої депутати у ВР, свої люди в офісі президента. І усюди у нього знижки: борги йому списують, як повідомляють ЗМІ, саме через його нахабну жадібність банкрутує залізниця та вщент розвалюється інфраструктура, а при цьому він вимагає ще й у бюджеті компенсації для ремонту незрозуміло як ним приватизованих об’єктів. Та хіба в Україні лише Ахметов у таких вигідних умовах? Усі клептократи - Коломойський, Порошенко, Пінчук та інші живуть за правилом: приватизувати собі дохід та націоналізувати (перекласти на плечі платників податків) витрати цих підприємств, збитки та борги.

Звісно, аби антимонопольний комітет працював за законом, то у цих осіб не було б привілеїв. Однак ці люди, котрі спочатку завели собі статок за рахунок обкрадання населення, тепер цими коштами оплачують для себе лобістів, котрих розставляють усюди: Антимонопольний комітет, НКРНП, Верховна рада, Кабінет міністрів, прокуратури та суди і антикорупційні органи. А щоб вони всі гарно працювали на клептократів, було пролобійовано для них усіх захмарні заробітні плати, котрі не заважають цим особам додатково ще робити схеми заради власного збагачення.

І кожен такий лобіст (у своїй царині) працює на клептократів, а паралельно займається вседозволеністю, бо кругова порука у цієї касти виявилась міцною. І над усім цим свавіллям царює Зеленський. Вправно царює, аж ніяк не собі у збиток. І, як пишуть у соціальних мережах, напевне і сам вирішив стати олігархом, бо хто ж кого посадить, коли навкруги - самі пам'ятники?

А от щоб можна було вправно усім цим лобістам творити беззаконня, влада вдалася до того, що перетворила Україну на концтабір, а її мешканців на в'язнів цього концтабору.

Людей посадили під домашній арешт, і за усіма правилами діяльності концтаборів створили це з політичних мотивів, зробивши це без слідства та суду.

Конституцією передбачено, що карантини та інші подібні заходи можуть вводитись лише у випадку воєнного чи надзвичайного стану. Однак, в порушення ст. 64 та ст. 33 (яка гарантує вільне пересування територією України) Кабінет міністрів вводить карантини, а Кличко видає розпорядження, хоча згідно Конституції і законів вони повинні діяти в межах своєї компетенції, а звужувати конституційні права громадян ні Кличко, ні Кабінет міністрів не мають права, бо це не входить до їхньої компетенції.

Однак Кабмін і Кличко видають протизаконні розпорядження, і притягнути їх до відповідальності міг би гарант Конституції, але він у долі, і йому класти на Конституцію те саме, що на піаніно.

Те, що сьогодні відбувається в Україні - диктатура гопників, які, отримавши владу, тепер впевнені у своїй безкарності. Від цинізму і аморальності вони втратили не лише елементарну совість, а й здоровий глузд, і переконані, що те, що сталося з януковичем, з ними - не відбудеться. Однак, коли Чаушеску збирав людей на свій пропагандистській виступ, він теж мав стовідсоткову гарантію, що його секурітате все контролюють.

Ліна ТИХА, «Конфлікти і закони»

Фото polscha.travel



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.