Укрзалізниця: вбити не можна розвивати?

За сім років реформ від Порошенка, та незважаючи на шалено оплачувану раду при Укрзалізниці, сама Укрзалізниця не лише не змінилась з часів совка, а все, чого раді і керівництву з шаленими зарплатами вдалося досягти, це - загнати залізну дорогу у збитки та піною задути щілини у старих ще радянського виробництва потягах.

Сам сервіс аж ніяк не притерпів змін, от лише вартість проїзду для українців з кожним роком – дорожча. Нонсенс, однак ті, хто стоїть на чолі цієї структури та засідає в раді директорів – не несуть відповідальності за збитки та відсутність розвитку. І у суспільства вже давно створилось враження, що такі шалені гроші з українського бюджету усім отим особам платять саме за те, аби знищити Укрзалізницю, а не привести її до розквіту. А остання теза ще, нещодавно, була підтверджена і Ігорем Луценко, котрий на своїй сторінці у ФБ зробив цікавий допис про страйк водіїв поїздів Deutsche Bahn та й про саму цю структуру, котра на своїй батьківщині не є взірцем якості обслуговування, однак, українським менеджментом Укрзалізниці обрана для взірця. Чому?


А Ігор Луценко пише:

Сьогодні в Німеччині страйкують водії поїздів Deutsche Bahn. Уже втретє за останні 30 днів. Вимагають більшої оплати.

На минулому тижні зелена команда Укрзалізниці оголосила, що прагне залучити команду менеджерів з Deutsche Bahn для безпосереднього управління пасажирськими перевезеннями вже у 2022 році і вже розпочала попередній етап.

До чого це може призвести, бачимо вже сьогодні.

Взагалі, зараз Deutsche Bahn - це такий мем, котрий асоціюєтсья з постійними затримками, поганим станом рухомого складу та шляхів, регулярними страйками персоналу.

Приблизно так американці сміялися з Delta airlines, я особисто був свідком на рейсі.

У 2018 році лише третина поїздів Deutsche Bahn курсували вчасно.

Основна проблема - що протягом багатьох років перевезення німецьких пасажирів складали лише близько 30% основного бізнесу DB. Його відділ транспортної логістики, DB Schenker - який має бізнес аж до Південної Африки, Австралії та Китаю і є найбільшим оператором вантажного транспорту у Великобританії - набагато більший.

DB Schenker була створена для того, щоб зробити Deutsche Bahn привабливою для інвесторів напередодні планів приватизації приблизно на початку століття, які потім були відкладені у 2014 році.

За таким же сценарієм зелений менеджмент Укрзалізниці хоче розділити свою компанію, на пасажирський та вантажний дивізіони, під наглядом спеціалістів Deutsche Bahn. "Впевнені, що передача Deutsche Bahn процесу управління пасажирськими залізничними перевезеннями дасть можливість отримати максимально швидкі результати."

Ну, при такому провінційному підході ("давайте віддамо управління якимось Мудрим Іноземцям") можемо прогнозувати швидкий результат - ще одна залізниця перетвориться на жарт. Хоча в нашому випадку, саме за цей жанр голосувала більшість.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.