Щоденний звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні за 6 жовтня 2021 року

У Донецькій області Місія зафіксувала 253 порушення режиму припинення вогню, у тому числі 17 вибухів. За попередній звітний період було зареєстровано 178 порушень режиму припинення вогню в регіоні. У Луганській області СММ зафіксувала вісім порушень режиму припинення вогню, у тому числі п’ять вибухів. За попередній звітний період не зафіксовано порушень режиму припинення вогню в регіоні.


Місія відстежила повідомлення про пошкодження вугільної шахти поблизу непідконтрольної уряду України Яковлівки та п’яти цивільних об’єктів у непідконтрольній уряду Горлівці Донецької області.

Міні-безпілотний літальний апарат СММ (БПЛА) був оцінений як об'єкт обстрілу зі стрілецької зброї поблизу непідконтрольної урядові Нової Марівки Донецької області.

Місія продовжила моніторинг районів розведення поблизу Станиці Луганської, Золотого та Петрівського. Неподалік від району розведення поблизу Петрівського, почуто порушення режиму припинення вогню, які оцінили як навчання.

СММ сприяла та контролювала дотримання місцевих умов припинення вогню, щоб забезпечити роботу та ремонт критично важливої цивільної інфраструктури.

Місія продовжила стежити за становищем цивільного населення, включаючи три контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду та відповідні блокпости збройних формувань у Луганській області.

СММ відвідала чотири пункти пропуску через кордон, які перебували поза контролем уряду України. Місія здійснювала моніторинг ситуації з безпекою на сході та південному сході Херсонської області.

Свободу пересування Місії продовжували обмежувати, у тому числі на трьох контрольно -пропускних пунктах збройних формувань на півдні Донецької області, на їхньому контрольно -пропускному пункті поблизу Кремінця Донецької області та на пункті пропуску через кордон, що знаходиться поза контролем уряду поблизу Ізварине, Луганської області.

osce



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.