​Сили оборони України продовжують стримувати наступ російського агресора

У Чернігівській області противник був зупинений. Важкі бої ведуться на Харківському напрямку та в районі проведення операції Об’єднаних сил. На об'їзній дорозі міста Харків спалено 4 танки окупантів, повідомляє на своїй сторінці ФБ прес-служба Головнокомандувача ЗС України.


Силами наших військ повернено під повний контроль міста МАРІУПОЛЬ та ЩАСТЯ. Знищено не менше 6 літаків, 2-х вертольотів та десятки одиниць броньованої техніки ворога. У районі Щастя знищено близько 50 російських окупантів.

Складна ситуація на Херсонському напрямку, проте сили оборони України дають відсіч агресору.

#Противник_несе_втрати

Разом до Перемоги!

Ukrainian Defence Forces are deterring the advance of the russian aggressor.

In Chernihiv oblast the enemy was stopped.

Heavy fighting are going on Kharkiv direction and in the area of Joined Forces Operation. On Kharkiv bypass road 4 occupant's tanks were burnt.

Our troops returned under full control the towns of MARIUPOL and SHCHASTYA. At least 6 aircraft and 2 helicopters and dozens of armored materiel pieces were destroyed. In the vicinity of Shchastya approximately 50 russian occupants were killed.

On Kherson direction the situation is complicated, nevertheless Ukrainian Defence Forces are fighting the aggressor back.

#Enemy_suffers_losses

Together to the Victory!



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 11 жовтня розповів про наступні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.