​Від правди, як і від війни, не втечеш

У Санкт-Петербурзі та Ленінградській області формують «добровольчі» артилерійські дивізіони «Невський», «Ладозький» та «Санкт-Петербург» для війни в Україні. Про це повідомляє у звіті Інститут вивчення війни (ISW). Метою росії у створенні таких «добробатів», зазначають аналітики ISW, є розширити бойову міць для війни проти України без проведення суспільної мобілізації. рф не збираються згортати військові дії в Україні. Російські загарбники використовують в Україні тактику «випаленої землі». За 5 місяців повномасштабного вторгнення війська рф атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові.


На які матеріальні ресурси розраховує уряд країни у відновлені інфраструктури та міст? Чи збирається займатись державотворенням? Чи є план дій по поступовому відновленню економіки країни? Це ключові питання, без яких рухатись вперед просто не можливо.

Взагалі, Україна має два роки на війну/перемогу – до наступних американських виборів – якщо взагалі не до осінніх виборів до Конгресу – які абсолютно точно пройдуть вже не під егідою допомоги Україні, а під егідою «у нас своїх проблем вистачає, чи то не дофіга по сорок мільярдів розкидати»?

В Європі та Америці з вуст активістів та лідерів громадських думок лунають заклики більше звертати увагу на внутрішні проблеми своїх країн і витрачати гроші на потреби своїх громадян, які є виборцями і платниками податків, з рештою, на розвиток своїх економік. А політична еліта, яка активно підтримувала Україну з 24 лютого, стає «незручною».

Б. Джонсон - яскравий приклад. Примітивно думати, що його змусили піти у відставку за банкет під час ковідних обмежень... Американські і європейські державні незалежні інституції працюють зовсім інакше, ніж ми собі це уявляємо, бо живемо в неповноцінній демократії і народ не є джерелом влади!

Це для нас меседжи В. Спартц, членкині Сенату штату Індіана конгресу США, нічого не значать - погомоніли/забовтали/посміялись і пішли далі.

Посили Спартц, які формують думку про Україну і доцільності допомоги нашій країні, вкладають у вуха виборців. І якщо вона каже, що в уряді України є кріт, саботаж влади, корупція в ОП, а Єрмак є агентом росвпливу, – їй вірять і роблять висновки.

От і нам їх потрібно робити! На часі! Від правди, як і від війни, не втечеш!

Манана АБАШИДЗЕ, «Конфлікти і закони»

Фото надане автором



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.