​Якісь дивні співпадіння. Чи не дивні? Чи не співпадіння?

1. Русня за ОДНУ добу окуповує велику частину території, доходить аж до Києва. У Сумській та Херсонській областях - не було ні мєнтів, ні суддів, ні прокурорів, ні СБУ, і лише за деякий час повстають Суми, Київ та інші регіони, саме через опір людей та ЗСУ русня отримує по зубах. Але Херсон лишається в окупації і русні відкрито дорогу на Маріуполь.


2. Українці чинять опір, а Арахамія та Єрмак щось підписують у Туреччині. І досі не знаємо, що вони там підписали, хто дав наказ розмінувати Чонгар, а силовикам - покинути території, які нині окуповані. У цьому питанні - тиша.

3. Про який консенсус говорив Ердоган 26 березня: «Україна і росія досягнули консенсусу по 4 з 6 пунктів»?

4. Русня показово влаштовує Ірпінь, Бучу, Бородянку, як залякування, але це викликає зворотній ефект, і русня починає ще шаленіше отримувати по зубах.

5. Українці впертіше збирають гроші для ЗСУ, забезпечують армію, а Арахамія їздить на передову вмовити військових на капітуляцію.

6. Україну починають бомбити з усіх боків, а влада починає говорити знову, що з Білорусі НЕ БАЧИТЬ підстав для нападу (як і до 24.02.22 - не бачила).

7. Українці виступають ПРОТИ переговорів з руснею, бо дуже добре знають, що, програвши першу Чеченську, росія зібралась з силами і знищила Чечню, захопивши її. Українці не погоджуються своєю свободою, своїм життям виконувати домовленості Єрмака. Владу це - злить, як і русню. І Київ починають бомбити. ПЕВНИЙ ЧАС У КИЄВІ ЩОДНЯ БУЛО ПО ТРИ - СІМ ПОВІТРЯНИХ ТРИВОГ. Після відключення електроенергії їх - не чутно. Перестали бомбити Київ? Чи через відключення вони не спрацьовують? Чи не змогли залякати Київ бомбами і сиренами і перейшли до плану заморити відсутністю світла і тепла, і без сирен?

8. Учора, сьомго листопада, через тиждень знущань над киянами, коли люди вже знають, що такі відключення не мають раціо, але викликають злість та агресію, ЗНОВУ ПОЧАЛИ НАТЯКАТИ ПРО ПЕРЕГОВОРИ. Про те, що саме для цього почали відключати світло, я сказала ще декілька днів тому.

Людей шантажують і залякують, щоб Єрмак виконав функцію здачі України, чи як?

9. Про «евакуацію киян», як виявилось, вперше сказали по Єдиним новинам. Але виявилось, кияни те лайно - не дивляться і не перелякались тоді, коли про це там повідомили. Вони дізнались про це з цитати з іншого видання пізніше. Що, видко, теж порушило якийсь план залякування, а от сам марафон, виходить, існує лише для відмивання коштів.

Конфлікти і закони

Фото deepstatemap.live



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

На линии фронта произошло 134 столкновения, враг атакует с неистовой силой. Всего за сутки враг нанес 3 ракетных и 70 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.