​Риторичне питання: чому обираємо тих, хто живе з великою ненавистю до України?


Чому народ чекає справедливості, реформ, порядку, демократії від тих, хто пішов у владу лише для того, щоб отримати грінкарту на вседозволеність, збагатитись та знищити Україну!

Так склалось, що брехня, цинізм та нахабство стали візитівкою правлячої партії, і не лише, а оточення Зеленського вважає всіх навколо дурнями. Безлад в держуправлінні, та ще в умовах війни, багато в чому цим безладом спровокований.

Зеленський 4 роки на посаді президента воюючої країни. А «не зручних» запитань більшає з кожним днем.

Таке враження, що російські спецслужби були зацікавленні в приході Зе до влади, працювали над можливістю входження російських спецслужб до близького оточення президента, до секретної служби та диверсійної роботи всередині них.

Особистість Андрія Єрмака, його біографія, унеможливлює його знаходження не те що на чолі ОП, а взагалі на держслужбі. Він син кадрового російського розвідника ГРУ, офіційно доведеними зв'язками з особами з путінського оточення.

АЄ був помічником «регіонала» Ельбруса Тадеєва (члена організованого злочинного угруповання Бориса Савлохова). Ельбрус також відомий своєю ненавистю до української мови.

Бути протягом трьох депутатських термінів помічником Тадеєва – це потрібно мати відповідний набір моральних установок, певний менталітет.

Біографія цього персонажа повинна була б зацікавити СБУ, але АЄ зміг пройти спецперевірку СБУ та отримати доступ до найвищих секретів держави! Залишаються питання з цього приводу і до І.Баканова і до Зеленського.

Лідер нації віддав всі призначення на відповідальні посади в державі включно до очільників регіонів голові свого офісу А. Єрмаку.

Галина Третьякова, голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. Народилася у 1963 році в Казахстані. Після закінчення середньої школи приїхала до Харкова та вступила до авіаційного інституту. Розподіл Третьякова отримала у «в/ч 55484» - режимне підприємство «Харківський бронетанковий завод». Режимний в 1986 р. - означає, що його співробітники мали спеціальний допуск КДБ на роботу на секретному об’єкті. Тобто, особливі-партнерські стосунки з КДБ, що у 1990-1991 Третьякова очолювала підприємство «Інженерно-впроваджувальна фірма» на цьому ж заводі, що було можливим лише за участі керівництва підприємства та з санкції КДБ. На початку 90-х Г. Третьякова переїздить до Донецька, де починає кар’єру страховика.

Сьогодні мадам керує у ВР ТСК, яка має ціллю примусово позбавити українські профспілки усього їхнього майна. Свого часу це не зміг зробити янукович та Азаров, це не змогла зробити російська агентура. Спостерігаємо третю спробу - через ТСК та її «начальницю» Третьякову.

У цьому році викрили 15 компаній на території України, які працювали на користь агресора, а їх контролював Сівкович. А чому раніше не помічали «роботи компаній», вони ж не голка в сіні.

«Легендарний» зрадник Сівкович, заступник секретаря РНБО 2010-2013рр., «Тиждень» свого часу опублікував великий матеріал про викриття російських агентів-нелегалів в українській владі. А саме «фігурант з 1983 р. в органах КДБ, він служив у підрозділах 3-го головного управління КДБ, особливі відділи, тобто військова контррозвідка».

У спадок від Сівковича отримали Д.Гетманцева – руйнівника країни, економіки, малого та середнього бізнесу.

У травні 2019 президент масово звільняв з посад професійних патріотичних службовців в СБУ, а на їх місце вводить найближче оточення голови СБУ І. Баканова і… Кулініча, якого призначив на посаду керівника СБУ в Криму.

Постає питання: як така одіозна людина могла потрапити на таку стратегічну посаду? Як пройшов перевірки/люстрації. Це ще один доказ, що люстрації в країні ніколи не було! Як Зе міг підписати наказ про призначення російського агента, тобто, журналісти знають, що він агент рф, а президент - ні! Маячня та й годі.

Також своїм указом Зеленський призначив іншого росагента Наумова заступником голови СБУ. Це той парубок моторний, якого затримали в Сербії з купою грошей, золотом…

Наумова вважають причетним до здачі перешийка. Так хто координував цю здачу?

Перед великою війною СБУ займалось суддею Чаусом, чим завгодно, але не «висвітленням» ворогів в своєму ж відомстві, не диверсантами на території країни, і не готувались до війни.

Мабуть, більшість призабули про Марію Левченко та її чоловіка Гогілашвілі Олександра Генріховича. Батоно Гогілашвілі перед призначенням на посаду заступника міністра внутрішніх справ України не мав досвіду роботи у правоохоронних органах. Ба більше - не мав вищої освіти. Проте мав потрійне громадянство, у тому числі й країни агресора, і на додачу - судимість у росії! Не доповісти президенту про це НЕ могли! Його призначення відбулося за вказівкою Зеленського. Іншого пояснення немає.

М. Левченко була багаторічною особистою помічницею Зеленського ще з часів його роботи у «Кварталі-95». У перші два роки президенства Зеленського її робоче місце було розташоване безпосередньо у кабінеті президента, про що він сам розказав журналістам під час прес-конференції.

Левченко не була держслужбовцем, але постійно була присутня на таємних нарадах, які проводив президент Зеленський з військових, розвідувальних і безпекових питань. Чула доповіді керівників МО, ГУР, СБ, СЗР. Де ця солодка парочка зараз, чим займаються?!

Армія рф у лютому 2022 протягом доби взяла під контроль усю нижню течію Дніпра, усі порти Азовського та частини - Чорного морів, блокувала усі чорноморські порти України. Швидко заповнила дніпровською водою кримські канали. Без проблем оточила Маріуполь і пізніше полонила найбільш боєздатних українських військових - легендарний «Азов». (17 травня - рік як наші герої в полоні. Чи живі ще?)

Більшість Чернігівщини, частина Сумщини та Київщини зазнали варварського розграбування - як з'ясувалося, до оборони Київ, Чернігів, Суми, Харків, Херсон, Миколаїв НЕ ГОТУВАВ НІХТО. Позиції створювалися поспіхом вже після вторгнення, силами територіальних громад.

30 серпня 2022 року на фронті точилися запеклі бої, у цей час НАБУ, САП і СБУ проводили обшуки у Запорізькій ОДА, мерії, чиновників обласного рівня.

Згідно офіційних даних, у розпал війни чиновники розікрали майже всю гуманітарку, яка надходила в місто та область, і продавали її через торговельні мережі «АТБ» і «Сільпо».

За інформацією слідства, за пів року війни чиновники «освоїли» 389 залізничних вагонів - це приблизно 10-11 ешелонів, 220 вантажних автомобілів і 22 морські контейнери з допомогою, яка призначалася для біженців та військових. Ціна питання - сотні мільйонів доларів США.

Публічному розголосу щодо «зникнення в Україні гуманітарної допомоги від урядової агенції стратегічних резервів Польщі значно посприяли публікації Української служби Польського радіо ще в квітні. «Запорізькі волонтери питають у місцевих органів влади, де гуманітарна допомога від Польщі», - повідомило Polskie Radio.

І тільки тоді НАБУ почало «перевірки».

20 вересня ВРУ створила слідчу комісію, мовляв, «розберемось». Слуги народу пообіцяли назвати винних, але минуло майже 8 місяців, а у розслідуванні ТСК - результатів нуль! Покараних – нуль!

«Стережіться лжепророків, що приходять до вас в овечій одежі, а всередині хижі вовки» (Матф.7: 15).

Це результат злочинної безвідповідальності особисто президента Зеленського, який на посаді 4 роки! Ми вимушені визнати, що надто багато негативних фактів, які висвітлюють всю суть діяльності лідера нації, його оточення і їхню роль в процесі «захисту» країни.

Країна 9 років веде війну на два фронти – зовнішній/внутрішній. Ворог внутрішній – це зрадники й злодії, які топлять країну всіма силами. Зеленському потрібно негайно визначитися, хто йому друг а хто ворог, з якого він боку окопів!

Манана АБАШИДЗЕ, Конфлікти і закони

Фото Главком



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

На линии фронта произошло 131 боевое столкновение, очень высокая боевая интенсивность, враг напирает на Бахмутском и Авдеевском направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.