​Нова культурна ініціатива від Фонду Франка: презентовано проєкт «Дитячі музи, як сучасні аркебузи»


У сучасному світі, де технології змінюють наш підхід до культури, Міжнародний фонд Івана Франка за підтримки Українського культурного фонду презентував свій новий проєкт – «Дитячі музи, як сучасні аркебузи». Він є логічним продовженням конкурсу «Стежками Каменяра», в якому за 6 років проведення взяли участь 12 000 дітей з усіх областей України.

На думку авторів проєкту, підтримка шкільної молоді не просто нагальна потреба, а стратегічна інвестиція у майбутнє нації, яка дає можливість підтримати креативних дітей, вселити у них надію і дати відчуття причетності до українського культурного простору, що є актуальним особливо в наш час – час російської воєнної та інформаційно-пропагандистської агресії й окупації окремих українських територій.

У рамках проєкту було видано Альманах накладом у 1000 примірників, в якому представлено 150 найкращих дитячих творів, котрі стали переможцями у конкурсі «Стежками Каменяра». 34 дитячі твори, які було визнано найкращими фаховим журі, позначені QR-кодами, що відкривають доступ до захопливих відеодекламацій у виконанні відомих українських митців, військових та громадських діячів.

Організатори зазначають, що переможці конкурсу отримають це унікальне видання в подарунок, а 850 примірників вже у дорозі до шкільних бібліотек. Тож ця культурна скарбничка буде доступною для молоді кожного куточка нашої країни.

Проєкт «Дитячі музи, як сучасні аркебузи» створено в рамках програми «Відновлення культурно-мистецької діяльності» і реалізовується Міжнародним фондом Івана Франка за підтримки Українського культурного фонду.

Пресслужба Міжнародного фонду Івана Франка

Фото frankoprize.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.