У Святошинському РВВС сфальсифікували госпіталізацію міліціянтів

gospitalizatsiya

 
Активісти всеукраїнського комітету «НАСТУП» стверджують, що на вчорашньому мітингу було достатньо осіб, котрі засвідчать, що заступник начальника Святошинського РВВС м. Києва, підполковник міліції Микола Зева навмисне наказував своїм підлеглим, навіть за наявності мінімальних подряпин на тілі, лягати до лікарні. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі ВК «НАСТУП».


На думку активістів, таким чином фальсифікується інформація щодо реального стану «потерпілих» міліціянтів, котрих було штучно госпіталізовано.

Також активісти заявляють, що мають відеозапис, на якому чітко видно, як М. Зева закликає підлеглих негайно фіксувати «подряпини» у лікарні.

Голова ВК "НАСТУП" Р. Секела також заявив, що до нього звернулись підприємці ринку «Шлях», яких викликали в прокуратуру, де вони, під тиском міліціянтів, по декілька разів переписували протоколи таким чином, щоб проти активістів можна було легко порушити кримінальні справи.

За його словами, підприємців також змушували давати свідчення про те, що вони начебто не бачили, як побили активістку КУПРу.

Активісти закликають Захарченка не прикривати своїх підопічних та припинити фальсифікації.

Нагадаємо, 12 липня під час розгону ринку «Шлях» на вулиці Зодчих столиці торговці накинулися на міліціонера, який кулаком вдарив у обличчя дівчину – активістку Коаліції учасників Помаранчевої революції. Старший лейтенант Святошинського РВВС Андрій Ганнисик вдарив в обличчя дівчину після того, як вона зробила йому зауваження, аби він спілкувався з торговцями українською мовою – як представник влади.



Коментарі

  -1 #1 дина 14 июл. 2013 г., 07:14:30
перестаньте маятыся глупостью перестаньте устраивать провокации идите работать что при оранжевых было лучше нет если Янукович наведёт порядок в украинской медицине ему не будет замены.......................
  +1 #2 юрій 14 июл. 2013 г., 07:34:20
щоб вона не говорила- бити жінку це низько, а якщо у міліціянта не хватає запасу слів, нехай знайде собі роботу по своїм розумовим здібностям.
  +1 #3 Микола 14 июл. 2013 г., 08:24:55
Яка влада, така й міліція. Усюди корупція, беззаконня, насилля і кінця цьому не видно. Але совєтський союз який був могутній та й розвалився. Ровалиться й ця злочинна система. А в міліцію набирають безграмотних, неосвічених нероб, лінюхів, які шукають легкого хліба. Жиуть за принципом: сіла єсть - ума нє надо.
  +0 #4 консерватор 14 июл. 2013 г., 09:39:08
[quote name="дина"]перестаньте маятыся глупостью перестаньте устраивать провокации идите работать что при оранжевых было лучше нет если Янукович наведёт порядок в украинской медицине ему не будет замены.......................[/quote]
Слишь, динарык, куда работать? Как ты проституткой? Так у людей побольше достоинства чем у рыговской подстилки

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.