​У Великій Британії Україну розрекламували «надлишком» красивих жінок та цінами на цигарки

Британське видання The Sun з нагоди запуску нових маршрутів лоукостера Ryanair до України розповіло своїм читачам про привабливі ціни на алкоголь, цигарки та готелі у країні та про «надлишок» красивих жінок. Як відзначає видання, Україна вже тривалий час користується популярністю серед британців обох статей як місце проведення холостяцьких вечірок напередодні одруження або заміжжя, повідомляє «Голос Америки».


Як раніше повідомили українські ЗМІ, найбільший лоукост-перевізник Європи Ryanair прийшов до України. Рейси почнуться з жовтня.

«Рішення лоукостера є чудовою новиною для цієї східноєвропейської країни, яка знаходиться на межі гуманітарної кризи через 5-річний конфлікт з росією», - пише The Sun.

«Британцям, які спокусяться дешевими польотами, сподобаються і ціни, які вони зустрінуть всередині країни. Минулого року індекс вартості пива GoPro Beer Price Index зафіксував, що середня ціна пива в Україні становить 1.15 фунта, а в окремих місцях пиво можна придбати і всього за 50 пенсів. Обід із трьох став у ресторані середнього рівня коштує близько 15.26 фунтів, а пачка цигарок Marlboro - 79 пенсів. Номер у 3-зірковому готелі можна знайти і за 15 фунтів за ніч, а ліжко у хостелі вартує від 3 фунтів», - розписує принади України британське видання.

Середня вартість квитка Ryanair для України, як повідомляє Українська служба Бі-Бі-Сі, буде нижче 40 євро, а на початку навіть 10 євро. Квитки з Києва до Барселони на 31 жовтня в одну сторону коштують приблизно 40 євро. На сайті компанії повідомляється, що з нагоди початку роботи нових маршрутів компанії в Україні до 26-го березня компанія пропонує квитки на низку маршрутів за ціною від 19.99 євро.

Як відзначає впливове британське видання The Economist, на сьогодні лише 5% українців можуть дозволити собі розкіш повітряних перельотів. Дешевші квитки від Ryanair не лише дадуть їм змогу піднятись у повітря, але і пов'яжуть країну тісніше із ЄС, куди ведуть усі нові маршрути.

«Це зовсім непогано у час, коли росія робить все, щоб затягнути Україну назад до своєї сфери впливу», - відзначає The Economist.

Між тим стаття видання The Sun наводить коментар про привабливість України одного із організаторів відпочинку для британців в Україні, включно із холостяцькими мандрами для представників обох статей.

«Хлопці вже давно подорожують до України не лише за холостяцькими вечірками, але і щоб підтримати британські футбольні команди у різних змаганнях. Головна причина, через яку хлопцям подобається в Україні, полягає у тому, що жінки тут одні із найкрасивіших у світі і їх тут надлишок», - наводять слова організатора мандрів в Україні у The Sun.

У виданні також попередили британців, що «хоча ситуація у Києві та інших місцях, за виключенням Донецька та Луганська, загалом спокійна, публічні мітинги можуть перерости у насильство без будь-яких попереджень».

Низький рівень життя переважної більшості населення України є однією із причин того, що за країною протягом тривалого часу тримається імідж пункту призначення для так званого секс-туризму. Ситуація по різному сприймається в українському суспільстві і часто дискутується не як соціально-економічна проблема, а з точки зору «іміджу» держави, ідентичності, «норм» поведінки, які приписуються статям та ін.

У листопаді 2017-го року народний депутат Анна Романова, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Верховної Ради, писала на сторінках «НВ», що через відсутність правильного туристичного брендингу України відбулося стихійне формування специфічної туристичної привабливості. І ця стихійна репутація в своїй основі несе подорожі за красивими і невимогливими (якщо не сказати легкодоступними) жінками.

«Репутація країни як зони дешевого (безкоштовного) «секс-туризму» – шкодить туристичній індустрії, іміджу України та українок. Адже імідж дешевої дестинації легкодоступних жінок – приваблює відповідний контингент. Як сніжний ком. Що далі, то важче буде позбутися такого ярлику», - відзначала нардеп, приділяючи чомусь особливу увагу туристам із Туреччини.

Виходом із ситуації нардеп побачила формування «сильного бренду «Україна», що ґрунтується на нашій історії, духовності та традиціях».

Натомість правозахисників в Україні турбує не захист «іміджу» України, а власне осіб, які займаються проституцією, які, перебуваючи за межами закону (проституція заборонена - прим. ГА), стають жертвами як злочинців, так і корумпованих правоохоронців.

Як відзначає «Німецька хвиля» з посиланням на ГО «Альянс громадського здоров'я», в Україні нараховується щонайменше 80 тисяч секс-працівників.

Директор з політики та партнерства «Альянсу» Павло Скала розповів «Німецькій хвилі», що українські правоохоронці користуються нелегальним статусом секс-працівників в Україні, щоб шантажувати їх.

«Про необхідність приведення проституції до правового поля останнім часом говорять навіть правоохоронці, визнаючи причетність своїх співробітників до корупції в цій галузі. Торік про це заявляв зокрема тодішній виконуючий обов’язки голови Нацполіції, а нині заступник голови МВС Вадим Троян. Про можливість легалізації казав і радник міністра внутрішніх справ, нардеп Антон Геращенко, хоча, на його думку, це питання має бути обговорено на загальнодержавному референдумі», - відзначає «Німецька хвиля».

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.