​На нелегальній фабриці цигарок у Любуському воєводстві затримано 12 громадян України

Співробітники познанського відділення Центрального слідчого бюро поліції знешкодили злочинну групу, яка займалася незаконним виробництвом і торгівлею цигарками. Минулого тижня затримано 16 осіб, з яких 12 – це громадяни України. Вилучено майже 5 мільйонів 800 тисяч штук цигарок, майже 1 мільйон 700 тисяч тонн нарізаного тютюну та кількадесят піддонів з напівфабрикатами, повідомляє Польське радіо.


Також вилучено близько 1 мільйона злотих (понад 330 тисяч євро) готівкою і три автомобілі, в тому числі одну вантажівку, якою цигарки – зі знаком відомого світового бренду – вивозили з Польщі. Незаконна фабрика була розташована в господарському приміщенні. У будинку на цій же приватній ділянці проживало 13 працівників, з яких 12 – громадяни України. Проведено обшук у кільканадцяти квартирах.

Затриманих тимчасово заарештовано на 3 місяці. Як повідомлено, злочинна група діяла на території Любуського і Великопольського воєводств від листопада 2019 року. Збитки від несплати податків оцінено попередньо на 6,5 мільйона злотих (1,46 мільйона євро). Проте, встановлено, що цигарки, ймовірно, продавали за кордоном. У такому випадку збитки Державної скарбниці від несплати акцизного податку, ПДВ та митних платежів можуть сягати майже 40 мільйонів злотих (майже 9 мільйонів євро).

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.