Рибак і злочин, або Голова ВР зловживає владою і заохочує до фальшувань у парламенті

v karpuntsov

 
Влада, не встигнувши знайти точки дотику з опозицією, знову пішла на аферу, порушивши закон і вчинивши злочин. Вона, руками голови парламенту, вирішила позбавити Власенка депутатства. А Рибак і – радий. Одразу ж звернувся до слухняного суду, який з розкритим ротом чекає, чого ж ще забажає влада, а тому і робить все можливе, аби з будь-якими збоченнями задовольнити своїх господарів.


Прокоментувати ситуацію «Конфлікти і закони» попросили першого заступника голови Регламентного Комітету, народного депутата від партії «УДАР» Валерія Карпунцова.

- Парламентар одразу ж повідомив, що Рибак не лише перевищив свої повноваження, а просто вчинив злочин. «Те, що відбулося – жахливо, оскільки в Регламентному комітеті щодня є наш представник, і він не бачив там Макеєнка чи кого іншого, хто б розглядав питання Власенка. І з початку тижня не проводилось ані нарад, ані засідань комітету. І хто Рибаку писав рішення, хто його оформлював – невідомо. Проте, на підставі цього рішення голова Верховної Ради зробив подання до Вищого адміністративного суду України про позбавлення Власенка мандату. Проте, я особисто сказав Рибаку, що його руками знищують парламентаризм. І наголосив, що це є злочином, зловживанням владою та й підробкою документів, оскільки не було засідання комітету в розумінні «засідання комітету». І головне, що і Власенка на засідання цього комітету ніхто не запрошував. Звісно, у них є свої аргументи, у Власенка – свої, але їх ніхто не розглядав.

Ми, відстоявши персональне голосування, домоглися підняття у суспільстві значення парламенту, а представники влади за один момент все змінили, знову знизивши повагу до парламентаріїв. Як може бути, аби голова Регламентного комітету сам порушував закон і регламент? Але я поясню, чому не проводиться засідання комітету: де-юре більшість у влади, а де-факто – у опозиції. Саме тому влада йде на маніпуляції та порушення закону у більшості питань, адже якби відбулося засідання комітету, то все відбувалося б по закону, а не так, як потрібно владі. Саме тому вони бояться проводити засідання комітету» - зазначив Валерій Карпунцов.

Також на запитання «Конфліктів і Законів» - чи подаватиметься до правоохоронних структур заява про злочин, Валерій Карпунцов зазначив, що «Батьківщина» і Власенко будуть подавати таку заяву, а «УДАР» обов’язково долучиться до усіх процедур.



Коментарі

  +2 #1 Украина 1 мар. 2013 г., 13:10:34
Позор рыбаку,на нары его!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.