«УДАР» вимагатиме ухвалення нового закону про всеукраїнський референдум

referendum

 
Фракція «УДАР» наполягає на ухваленні нового закону про всеукраїнський референдум. Про це заявив заступник голови фракції «УДАР» Віталій Ковальчук журналістам у Верховній Раді.


«Вже другий тиждень ми чуємо про те, що влада хоче на референдумі змінити конституційний лад в країні. Тож ми будемо наполягати на ухваленні нового закону про всеукраїнський референдум», - зазначив Віталій Ковальчук.

Він наголосив, що вимоги опозиційних сил сьогодні незмінні. Зокрема, «УДАР» наполягає на призначенні виборів у Києві, що є не правом, а конституційними обов’язком Верховної Ради.

«Вчорашнім голосуванням Партія регіонів і комуністи продемонстрували своє ставлення не тільки до законів і Конституції, а також своє ставлення до киян. Зрозуміло, що «регіонали» не мають підтримки в Києві. І втрачають її по всій Україні. Тому і відтягують вибори», - зазначив Ковальчук.

За його словами, відсьогодні на кожному засіданні комітету ВР опозиційні сили ініціюватимуть розгляд питання щодо відповідальності уряду. «Щоби ми могли це питання винести на розгляд парламенту», - відзначив заступник голови фракції «УДАР». Серед інших вимог опозиції – скасування пенсійної реформи.

«Безумовно, треба скасовувати пенсійну реформу. Ми повинні встановити рівні можливості для кожної людини отримувати гідну пенсію», - підкреслив Ковальчук.

Він також зазначив, що оскільки Партія регіонів відмовляється дослухатися до вимог опозиції, блокування парламентської трибуни триватиме, повідомляє прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.