Віталій Кличко: «УДАР» не піде до Януковича на посиденьки

posidenki

 
До Президента Януковича не треба ходити на закриті посиденьки, бо це не матиме жодних результатів. З владою повинен бути відкритий публічний діалог. Про це лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив журналістам в кулуарах парламенту, повідомляють у прес-службі «УДАРу».


"Президент ігнорує депутатів, громадян і Конституцію. Він не наважується прийти на відверту дискусію до Верховної Ради. Він кличе лідерів фракцій до себе на Банкову. Хіба це діалог? Ми говоримо, що йдемо в Європу і запроваджуємо європейські стандарти. Так в європейських країнах президенти не диктують умов опозиції, викликаючи її до себе в кабінет, - зазначив Кличко. - Коли в країні стільки проблем: критична економічна ситуація, соціальна, проблема політв'язнів, треба відверто це обговорювати і головне - ухвалювати відповідальні рішення. Щоб була відповідальність і влади і опозиції перед суспільством та громадянами, діалог повинен бути публічним у парламенті", - наголосив лідер "УДАРу".

Кличко ще раз підкреслив, що в Адміністрацію Президента представники фракції "УДАР" не підуть. "Ми розуміємо, щоб змінити ситуацію в державі, щоб Україна нарешті потрапила до ЄС, щоб звільнити Юлію Тимошенко і поновити її в громадянських правах - треба тільки змінити владу в країні. І ми це зробимо", - підкреслив Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.