2 вересня громадськість біля парламенту проведе акцію «Євронаступ», на якій вимагатиме від політиків працювати на євроінтеграцію

nks porozuminnya

 
Громадськість не може бути пасивною напередодні саміту у Вільнюсі. Про це заявив Координатор робочої групи Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» Сергій Бондарчук під час ефіру програми «Сьогодні про головне» на TVi, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Ми не можемо собі дозволити таку розкіш, як довірити політикам наше європейське майбутнє. Адже бачимо, що вони не справляються з цим завданнями - більшість пунктів Фюле провалено. Саме тому 2 вересня громадськість проведе акцію «Євронаступ», на якій вимагатиме від політиків працювати на євроінтеграцію», - сказав Бондарчук.

Він також закликав українців долучитися до громадянської акції в Києві.

«Закликаю усіх громадян 2 вересня о 9:30 прийти до стін Погоджувальної ради депутатських фракцій ВР за адресою вул.Грушевського, 18/2 для того, щоб підтримати наш європейський вибір. Акція без партійних прапорів, лише прапори України та ЄС. Громадяни мають змусити політиків працювати та виконувати свої обіцянки в питанні євроінтеграції», - сказав політик.

Сергій Бондарчук також зазначив: «Саме громадськість організувала Національний круглий стіл «Порозуміння заради європейського майбутнього», як нейтральний майданчик, як територію для співпраці і компромісу між владою та опозицією у питанні євроінтеграції. Ми підготували Європлан - список заходів, необхідних для виконання усіх умов Євросоюзу. Тепер ми вимагатимемо, щоб Європлан став основою порядку денного сесії парламенту. Ми закликаємо політиків відмовитись від внесення скандальних, суперечливих законопроектів та блокування парламенту, як інструменту політичної боротьби на період розгляду євроінтеграційних законів».



Коментарі

  +0 #1 Василиса 27 авг. 2013 г., 09:06:16
Так они и так працюють на евроинтеграцию.Правители давно в европе,вместе с детьми? собаками и слугами.В любимой стране только бизнес.
  +1 #2 Alexx 27 авг. 2013 г., 09:20:54
"Громадкість", получающая зарплаты в фондах с иностранными ивестициями, власть, оппозиция.... А украинский народ хоть кто-нибудь спросил???? Все эти общественные деятели имеют моральное право представлять всего лишь 10-15, максимум, 20% населения, а на мнения остальных глубоко плевать????
  +0 #3 Игорь Станиславович 27 авг. 2013 г., 09:26:52
Но самые главные "вимоги", — 1. После понедельника чтобы был вторник!, 2. После серпня — вересень!, и так далее... Короче маразм полный... Несколько сот продажных крикунов не отражает пожелание всего украинского народа. Необходимо прекратить театрализованные выступление продажных, так званых "активистов", и объявить референдум!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.