Віктор Чумак: Ухваленням пакету скандальних законів партія влади просто зняла з себе «маску»

chumak tvi17

 

Не всі представники фракції партії регіонів знали, за що вони голосують у сесійній залі 16 січня 2014 року. Багатьом «регіоналам» сказали, що буде голосуватися лише законопроект про спрощення процедури притягнення до відповідальності народних депутатів, оскільки це єдиний документ, що пройшов розгляд комітету. Про це заявив народний депутат від «УДАРу», голова комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віктор Чумак під час ефіру на телеканалі ТВІ, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі «УДАРу».


«Конституційний переворот в Україні відбувся ще у 2010 році, коли силоміць змінили Конституцію під президента януковича. І саме звідти «ростуть ноги» у сьогоднішніх подій», - зазначив ударівець.

На думку депутата, те, що відбулося 16 січня – це формалізація реальності. «Хіба раніше наша прокуратура не могла просто так посадити людину до в'язниці? Хіба раніше у нас міліція не била людей? Чи суди не виносили неправомірних рішень? Все це було і раніше. Сьогодні партія регіонів просто зняла з себе «маску» і дала всім чітко зрозуміти, що їхня влада – бандитська, і вона буде обмежувати права людей в Україні так, як ій це потрібно», - наголосив Віктор Чумак.

Він зауважив, що голосування за скандальні законопроекти відбувалося під прикриттям ухвалення бюджету. «Після ухвалення бюджету, в спосіб, який чітко був прописаний на папірці у Калєтніка, почали голосувати руками за ці законопроекти», - сказав Чумак.

За його словами, відповідно до регламенту, якщо у депутата є сумніви щодо регламентної «чистоти» ухвалення закону, то він має повне право написати відповідну заяву, яка зупиняє процес підпису документу Головою Верховної Ради, і це було зроблено, однак спікер підписав ухвалені закони.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.