​Пленарне засідання Верховної Ради України 21 червня 2017 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання. Народні депутати виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями. Парламентарії приступили до розгляду питань порядку денного.


Розглянуто проект Постанови «Про Звернення до Європейського Парламенту щодо запровадження додаткових торговельних преференцій ЄС товарам, походженням з України» №6517.

Прийнято Постанову «Про Звернення до Європейського Парламенту щодо запровадження додаткових торговельних преференцій ЄС товарам, походженням з України».

Верховна Рада України затвердила Звернення Верховної Ради України до Європейського Парламенту щодо запровадження додаткових торговельних преференцій ЄС товарам, походженням з України.

Верховна Рада України звертається до Європейського Парламенту із закликом ухвалити проект законодавчої ініціативи щодо запровадження додаткових автономних преференцій на товари, походженням з України в редакції, запропонованій Європейською Комісією, без виключень і скорочень.

Проект Постанови зареєстровано за №6517.

Прийнято за основу проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантій безпеки дітей».

Проектом №3579пропонується внести зміни до Закону України «Про основи національної безпеки України», зазначивши, що охорона дитинства є однією з важливих сфер національних інтересів України. Також пропонується визнати, що зростання небезпеки для життя і здоров'я цивільного населення, насамперед дітей, внаслідок військових дій чи збройних конфліктів є одними з основних загроз національним інтересам і національній безпеці України.

Крім того, пропонується внести до Закону України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики» зміни, за якими забезпечення особливого піклування про дитину та реалізації її прав визначається як принцип внутрішньої політики та відповідно розширюється зміст основних засад внутрішньої політики у соціальній та гуманітарній сферах.

Законопроект прийнято з урахуванням пропозицій Комітету.

За результатами голосування відхилено проект Постанови «Про Рекомендації парламентських слухань на тему: «Медична освіта в Україні: погляд у майбутнє» №6467.

Головуючий закрив ранкове засідання.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.