​Пленарне засідання Верховної Ради України 19 грудня 2018 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, відкривши ранкове засідання, поінформував народних депутатів про свою зустріч зі Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером, яка відбулася вчора. Під час зустрічі обговорювалися наслідки російської агресії у Керченській протоці.


А.Парубій сказав, що він повідомив наших американських союзників, що ми не можемо дозволити, щоб росія проголосила Азовське море своїм внутрішнім морем, і закликав США докласти максимум зусиль, щоб звільнити наших моряків з російського полону.

А.Парубій також повідомив, що одразу після закінчення виступів відбудеться церемонія передачі пластунами Віфлеємського Вогню Миру Верховній Раді України.

Народні депутати виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями.

Парламентарії розглянули проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 06.12.2018 про прийняття в цілому, як закону законопроекту «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо правового підґрунтя для запровадження середньострокового бюджетного планування)» №8044-П.

За результатами голосування проект постанови відхилено.

Із заявою від двох фракцій виступив народний депутат Єгор Соболєв.

Головуючий запросив українських пластунів до сесійної зали для передачі Віфлеємського Вогню Миру Верховній Раді України.

Представники Національної скаутської організації «Пласт» подякували Голові Верховної Ради України Андрію Парубію і народним депутатам за підтримку молодіжного скаутського руху в Україні та передали Андрію Парубію Віфлеємський Вогонь Миру.

А.Парубій вручив скаутам Почесну Грамоту Верховної Ради України, якою Національна скаутська організація «Пласт» нагороджена за заслуги перед українським народом.

Головуючий оголосив до розгляду у другому читанні проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та деяких інших законодавчих актів щодо протидії рейдерству №8121.

Голова підкомітету Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Олег Кулініч доповів підготовлений до другого читання законопроект. Він зазначив, що законопроект є комплексним і містить ряд заходів, направлених на боротьбу з таким ганебним явищем як рейдерство.

О.Кулініч повідомив, що в процесі підготовки до другого читання до законопроекту надійшло 188 пропозицій, 113 - яких враховано у порівняльній таблиці повністю, частково та редакційно, 75 - пропонується відхилити.

Народні депутати почали розгляд правок до законопроекту.

Всього розглянуто 148 правок з 188-и.

Розгляд правок буде продовжено на наступному пленарному засіданні.

Головуючий закрив ранкове засідання.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.