​Пленарне засідання Верховної Ради України 1 липня 2020 року

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відкрив ранкове засідання. Дмитро Разумков надав слово Заступнику Голови Верховної Ради Олені Кондратюк. У своєму виступі Олена Кондратюк привернула увагу до «хвилі неповаги, дискримінації, приниження, сексизму, мови ненависті», які спостерігаються останнім часом.


«Люди хотіли бачити у владних кабінетах не стільки нові обличчя, але таку якість політики, яка заснована на загальнолюдських цінностях, повазі до прав людини та особистої гідності кожного громадянина. Люди очікують від нас всіх поваги до інституцій, поваги до наших опонентів, а також поваги до жінок, поваги до слабших, до молодших, до старших, до досвідчених, до бідніших і ця повага має стати основою для нової культури - культури об’єднання суспільства», - наголосила Олена Кондратюк.

Народні депутати виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями.

Із заявою від двох фракцій виступили народні депутати Микола Княжицький, Арсеній Пушкаренко, Юлія Тимошенко.

Народні депутати продовжили розглядати правки до проект Закону про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор № 2285-д.

На минулому засіданні парламентарії підтримали пропозицію про розгляд правок за авторами.

У пленарному засіданні оголошено перерву на 30 хвилин.

Після закінчення перерви народні депутати продовжили розглядати правки авторів до законопроекту про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор № 2285-д.

Розгляд правок буде продовжено на наступному пленарному засіданні.

Головуючий закрив пленарне засідання.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.