У Мелітополі при спробі проникнення на територію військової частини ЗС України затримано цивільних осіб

melitopol

 
О 20.30 19 березня до зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України надійшла інформація про затримання цивільних осіб, які намагалися незаконно проникнути на територію 25 бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України, що дислокується у Мелітополі, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Міністерства оборони України.


За попередньою інформацією, патрулем у складі старшого солдата військової служби за контрактом Ю. Андрейченка та старшого солдата О. Кучеркова поблизу складів авіаційного озброєння було помічено легковий автомобіль «Хонда Аккорд» (д/н АР 5471 СМ), з якого вийшли три невідомі цивільні особи та спробували потрапити на територію частини.

Військовослужбовці негайно викликали резервну групу варти. Невідомі почали рухатись на військовослужбовця резервної групи старшого солдата П. Попова, який попередив їх вигуком «Стій, стріляти буду», та після невиконання вимоги зупинитись, застосував зброю згідно зі Статуту – здійснив попереджувальний постріл угору, після якого невідомі лягли на землю.

Затримані були передані патрульному наряду Мелітопольського МВ УМВС України в Запорізькій області. Особи затриманих встановлюються.



Коментарі

  +5 #1 хутін-пуй 20 мар. 2014 г., 20:42:30
по закону військового часу....це ті що палять танки з боєкомплектами
  +0 #2 Сергей 20 мар. 2014 г., 21:43:29
Надо было застрелить нахрен.
Кто там узнает какой из выстрелов был предупредительным
  +0 #3 ВладИС 21 мар. 2014 г., 06:35:50
А вот в Криврм Рогу протупили... Или им приплатили... С такими нужно по законам военного времени... К стеке без лишних разборок...
  +0 #4 Одесса 21 мар. 2014 г., 06:40:24
Когда же этих тварей будут не "задерживать на 2-3 месяца", а судить и сажать согласно УК Украины? С вашим либерализмом просрете всю Украину!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.