У Криму складають розстрільні списки кримських татар

dgemilev spiski

 
В анексованому Російською Федерацією Криму, в так званій «кримської самообороні», склали списки представників місцевих меджлісів кримських татар, яких «хочуть ліквідувати». Про це повідомив національний лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв, передає Крим.Реаліі.


«Такі списки є по Бахчисарайському і Судакському меджлісам... Люди повинні або зникнути, або їх ліквідують», - сказав він.

При цьому Мустафа Джемілєв зазначив, що кримські татари складатимуть у відповідь свої списки представників «самооборони», але дотримуватимуться принципу ненасильства, традиційного для національного руху корінного народу Криму.

Як повідомлялося, у Криму тривають масові обшуки в будинках і навчальних закладах кримських мусульман. 16 вересня обшук пройшов і в Меджлісі кримськотатарського народу в Сімферополі.

17 вересня в будівлю Меджлісу прийшли представники ФСБ і судові пристави. Вони зачитали судову постанову про виселення. Судові пристави наклали арешт на об'єкт по вул. Шмідта, 2, в якому розташовані Меджліс, «Фонд «Крим», редакція газети «Авдет», також будівля, де розташована редакція журналу «Йилдиз». Крім того, в документах приставів вказана адреса м. Симферополь, вул. Жидкова, 40, де також розташовані офіси Меджлісу, а також ряд інших об'єктів, що знаходяться на балансі «Фонд «Крим».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.