Через Крим російський депутат пропонує денонсувати з Україною договір про кордон

krim denonsatsiya

 
Депутат Державної думи Росії Євген Федоров звернувся до спікера Держдуми Сергія Наришкіна з пропозицією денонсувати нині чинний договір між Україною і Росією про українсько-російський кордон.


Як пише російська газета «Известия», на думку Федотова, існуючий договір, який визначає Крим як частину України, «може використовуватися як аргумент проти Росії її недругами».

«Рішення про возз'єднання з Кримом вже прийнято і реалізовано, от же зараз нам необхідно привести в порядок міжнародні договори у відповідність з прийнятим на конституційному рівні рішенням. Їх треба переглянути, щоб юридично всі документи відповідали Основному закону. Договір про державний кордон Росії та України в сьогоднішньому вигляді не може існувати, і його потрібно денонсувати», - цитує депутата видання.

Сам договір про державний кордон між Росією і Україною готувався кілька років і 28 січня 2003 року президент Росії Володимир Путін, перебуваючи в рамках святкування року Росії в Україні, підписав договір, а в квітні 2004 року він був ратифікований парламентом.

Реакції України щодо таких ініціатив з боку російських політиків поки немає, передають «Крим.Реалії».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.