У Криму за два роки окупації зникли безвісти близько 15 кримських татар

propali tatari

 
З моменту незаконної анексії Криму на півострові пропали безвісти близько 15 кримських татар, повідомив заступник голови Міллі меджлісу кримських татар (ММКТ) Наріман Джелаль. В інтерв'ю радіо «Свобода» Джелаль зазначив, що частина зниклих через деякий час били знайдені мертвими.


«За нашими розрахунками, до сьогоднішнього дня пропали безвісти близько 15 кримських татар. Деякі з них зникли ще два роки тому. З тих пір ні ми, ні їхні сім'ї не отримували ніяких вістей», - сказав Джелаль.

За його словами, також неможливо отримати інформацію про недавно зниклого кримського татарина Ервіна Ібрагімова. «Він недавно підключився до політичної діяльності. За викраденням може стояти саме ця причина», - додав заступник голови ММКТ, зауваживши, що Ібрагімов був оголошений зниклим безвести.

Автомобіль Ібрагімова був виявлений недалеко від його будинку. Потім були отримані відеокадри, де невідомі особи в одязі співробітників російської дорожньої поліції викрадають Ібрагімова.

Прокуратура і Федеральна служба безпеки Росії, що діють в Криму, не прийняли заяви про розслідування справи.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.