​За втручання прокуратури АР Крим визнано недійсними державні акти права власності на землі рекреаційного призначення у Севастополі

За результатами проведення моніторингу Єдиного державного реєстру судових рішень встановлено, що господарським судом м. Києва розглядається справа, предметом якої є визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки рекреаційного призначення в межах Севастопольської міської ради.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Автономної Республіки Крим.

Так, кіпрською компанією, всупереч чинному законодавству, у 2016 році зареєстровано право власності на чотири земельні ділянки загальною площею 9,3 га, які є власністю Севастопольської міської ради.

При цьому, вказані ділянки ще у 2008 році міською радою передано в довгострокову оренду українському товариству, за чинним на даний час договором, а будь-які докази щодо відчуження землі органом місцевого самоврядування в іноземної компанії відсутні.

З метою захисту інтересів держави прокурором здійснено вступ у розгляд справи господарським судом.

Завдяки принциповій позиції прокуратури Автономної Республіки Крим, рішенням суду від 06 грудня 2017 року державні акти про право власності кіпрської компанії визнано недійсними та не допущено протиправне вибуття із власності Севастопольської міської ради земельних ділянок оціночною вартістю майже 70 млн грн.

Фото gp.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.