​Опасно быть украинцем в Крыму

«В Ялте за украинскую символику на авто жестоко избит патриот Украины Игорь Криничный. Из больницы Игоря вышвырнули, т.к. у него нет аусвайса. По ссылке посмотрите фото и видео, на которых также можно хорошо разглядеть двух избивавших ялтинца ублюдков.


Ежедневно один из отморозков оплевывал машину Игоря, но он все равно не снял с нее украинский флаг. Теперь перешли к избиениям. А завтра что? Убьют?

Про Игоря предатели и понаехавшие часто писали в соцсетях. Украинский флаг на его авто им не давал спокойно жить. Призывали к расправе! Не писал об этом осознанно, чтобы не привлекать к патриоту еще большее внимание! Это и есть нацизм! Один из ватников написал, что «это провокационный пост», но добавил, что избивавший якобы «работает на ментов и живет на Санаторном въезде в Ялте» https://twitter.com/CrimeaUA1/status/980922681116766208», - пишет КРЫМский бандеровец.

Избитый Игорь Криничный. Фото twitter.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.