​До суду скеровано обвинувальний акт відносно особи, яка організовувала збір підписів на підтримку путіна на незаконних виборах президента рф в Криму

Прокуратурою Автономної Республіки Крим до Апеляційного суду м. Києва скеровано обвинувальний акт відносно громадянки України - керівника кримського регіонального відділення всеросійського громадського руху «Волонтеры победы» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК України для визначення підсудності та подальшого розгляду по суті.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим.

На початку 2018 року зазначена особа брала участь в організації незаконного проведення виборів президента російської федерації на території тимчасово окупованої території України – півострові Крим.

Зокрема, як керівник кримського регіонального відділення всеросійського громадського руху «Волонтеры победы», вона організувала та проводила на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополь збір підписів на підтримку висунення путіна в.в. кандидатом на пост президента російської федерації на виборах 2018 року.

При цьому, згідно федерального закону «о выборах президента российской федерации», збір підписів на підтримку висунення кандидата, згідно російського законодавства, є офіційною та обов’язковою процедурою проведення виборів президента рф.

Таким чином, дана громадянка України, беручи участь в офіційній процедурі підготовки до незаконного проведення на тимчасово окупованій території України виборів президента рф, сприяла таким чином легалізації діяльності окупаційної влади та визнання анексії Криму, тобто вчиняла дії, направлені на зміну меж території України та її державного кордону.

У ході досудового розслідування, зокрема, висновками експертизи (портретної), показаннями свідків та іншими здобутими доказами, підтверджено протиправність її діяльності.

Фото Вголос



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.