​Крым отнесли к местам без свободы

«В селе Красновка Симферопольского района оккупанты провели обыск в доме крымских татар. По итогам обыска был задержан и доставлен в т.н. «центр по противодействию экстремизму» в Симферополь Эмирхан Муртазаев, которого спустя некоторое время отпустили. Эмирхан болен шизофренией https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1139471909458993154 (фото-скрин).


Пытки при задержании, приговоры, продление арестов, давление на крымских татар, нечеловеческие условия содержания заключенных, давление на свободу слова и собраний, милитаризация, пропаганда и призыв в армию оккупантов. Прочтите Мониторинговый обзор ситуации с правами человека в Крыму за май 2019 года, который подготовлен Крымской правозащитной группой https://crimeahrg.org/monitoringovyj-obzor-za-maj-2019-goda/.

Международная организация Freedom House в ежегодном отчете «Freedom in the World 2019» отнесла оккупированный россией Крым к местам без свободы («Not free»). Крым набрал всего 8 баллов из максимальных 100. Для сравнения, россия набрала 20 баллов, Беларусь — 19, Китай — 11, Северная Корея — 3, свободная от оккупации территория Украины — 60, страны Европы — от 70 до 100, США — 86 https://freedomhouse.org/report/freedom-world/freedom-world-2019/map (карта).

Жители Севастополя поздравили свой город с Днем рождения: «Вітаю тебе, мій рідненький!!! Ти ще розквітнеш, як раніше, та станеш ще краще, та над Графською пристанню знову буде синьо-жовтий прапор!!! Я вірю в це, я вірю в те, що ми цього дочекаємось!», «Приєднуюсь до привітань! Зараз Севастополь в окупації, але настане день, коли окупанти, на водних велосипедах з педалями, а хтось і на надувних матрацах, будуть валити в наварасійськ. Цей день настане обов’язково! Сил нам усім, щоб змогли цього дочекатися! Слава Україні!» https://twitter.com/telec63/status/1139457205118414850 (фото)», - сообщает КРЫМский бандеровец.

Фото из соцсетей



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.