​Корабель військово-морських сил США розпочав сьомий у цьому році візит до Чорного моря

Ракетний есмінець США класу Арлей Берк «Дональд Кук» пройшов до Чорного моря 23 листопада. «Наші дії в Чорному морі свідчать про нашу відданість партнерам та союзникам в регіоні, - заявив командувач есмінцем Келлі Джонс. - Це важлива дипломатична місія і «Дональд Кук» вже багато разів гостинно приймали чорноморські країни», - передає «Голос Америки».


Це вже всьоме корабель ВМС США заходить до Чорного моря з початку 2020 року, повідомили американські ВМС.

«Чорне море - ключовий водний шлях для морської торгівлі та забезпечення стабільності в Європі, - йдеться в заяві Шостого флоту. - У найкращих інтересах світу є стримування агресивних діячів, які прагнуть дестабілізації задля власного зиску».

Фото Courtesy Photo



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.