​«Командир російського фрегата розказав, як вони цілеспрямовано б’ють ракетами по житлових будинках в Україні»


«Сімферополь, Севастополь, Ялта, Євпаторія – це Україна! Жителі Криму не підкорились окупантам. Активісти руху «Жовта Стрічка» продовжують чинити спротив ворогу та виборювати своє право на життя без окупації! https://t.me/yellowribbon_ua/7874 (фото).

Судова справа за допис в соцмережі: росіяни в тимчасово окупованому Криму завели понад 660 незаконних адміністративних проваджень за «дискредитацію» зс рф (це ті справи, про які вдалося дізнатися з відкритих джерел). Окупанти примушують мешканців півострова просити вибачення на камеру, складають на них протоколи, присуджують арешти й штрафи за «образи російським військовим» https://zmina.info/news/v-okupovanomu-krymu-rosiyany-zavely-ponad-660-sprav-za-dyskredytacziyu-zs-rf/.

Авіація ворога дуже активна в небі над Кримом. Нагадує перші місяці повномасштабного вторгнення – тоді небо теж не змовкало. Крім того, кримчани повідомили місце в Балаклаві, звідки рашисти запускають шахеди по материку. Біля Феодосії також помічено якесь корито. Дорогами півострова постійно тягають військову техніку https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1756679170367869368 (фото).

Сьогодні вночі російська армія атакувала Україну 45 шахедами, 40 з них були успішно знищені https://twitter.com/GeneralStaffUA/status/1756564273482871239.

Чи можуть черги і затори бути чимось хорошим? Так! Вчора біля школи №21 у Харкові люди вишукувались у черги, щоб допомогти тим, хто в ніч на 10 лютого втратив все через російські шахеди. Сьогодні Харків у жалобі за сімома жертвами російської атаки https://twitter.com/nakipeloua/status/1756597150018838987 (відео).

Унаслідок російських обстрілів загинула жінка, чоловік отримав поранення: слідчі Харківщини задокументували воєнні злочини рф https://www.npu.gov.ua/news/vnaslidok-rosiiskykh-obstriliv-zahynula-zhinka-cholovik-otrymav-poranennia-slidchi-zadokumentuvaly-naslidky-voiennykh-zlochyniv-rf (фото).

Щоранку вже півтора року від Козачої Лопані до Харкова курсує соціальний автобус. Люди сходяться за пів години до відправлення. Утім, зупинка порожня, чекають транспорту поряд в укритті. Тут вже були влучання ворожих ракет. Репортаж про соціальний рейс та життя у прифронтовому селищі https://nakipelo.ua/socialnyi-avtobus-kozacha-lopan (фото).

Десять населених пунктів Донеччини зазнали російських атак. Пошкоджено 72 цивільні об’єкти – 62 житлові будинки, магазин, школа, ліцей, адмінбудівля, гараж, автомобілі, критична інфраструктура https://www.npu.gov.ua/news/10-naselenykh-punktiv-donechchyny-zaznaly-rosiiskykh-atak-politsiia-fiksuie-naslidky-vluchan (фото).

Минулої доби на Херсонщині від ворожих обстрілів постраждали двоє поліцейських та цивільний. Є руйнування https://www.npu.gov.ua/news/poraneno-dvokh-politseiskykh-ta-odnoho-tsyvilnoho-politsiia-khersonshchyny-dokumentuie-voienni-zlochyny-rf (фото).

Чотири громади Нікопольщини вчергове зазнали ударів ворога. У результаті ударів постраждала цивільна інфраструктура міст https://www.npu.gov.ua/news/chotyry-hromady-nikopolshchyny-vcherhove-zaznaly-udariv-voroha-politsiia-zafiksuvala-voienni-zlochyny-okupantiv-proty-myrnoho-naselennia (фото).

Учора росіяни скинули 4 керованих авіаційних бомби на територію Дружбівської територіальної громади Шосткинського району Сумщини. Пошкоджено житлові будинки, приміщення пожежної частини та одного з підприємств. Загалом протягом минулої доби нараховано 186 ударів https://www.npu.gov.ua/news/sumshchyni-politseiski-dokumentuvaty-naslidky-vorozhykh-obstriliv (фото).

Через ворожі обстріли у трьох селах Корюківського району Чернігівщини майже не залишилося мешканців. Наразі там зафіксовано 53 зруйнованих або суттєво пошкоджених житлових будинки https://t.me/chernigivskaODA/11239 (фото).

Просто звичайний день на росії – сотні лижників утворили своїми тілами нацистський символ «Z» на околиці москви https://twitter.com/i_army_org/status/1756652695706882327 (фото).

P.S. Командир російського фрегата «Адмірал Горшков» Ігор Крохмаль розказав російському пропагандону, як вони цілеспрямовано б’ють ракетами по житлових будинках в Україні: «По, скажем так, точности наведения, там буквально сантиметры! Если вот стоит пятиэтажный дом, то мы прицелились в подъезд, вот где-то вот, если не в этот подъезд, то в соседний точно прилетает!» Ну і з гарних новин – Крохмаль вже закобзонився https://twitter.com/United24media/status/1756377778100805790 (відео)», - пише КРИМський бандерівець.

На фото командир російського фрегата розказує російському пропагандону, як вони цілеспрямовано б’ють ракетами по житлових будинках в Україні. Фото twitter.com/United24media



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.