​«Кримчанина, який відмовився вибачатися на камеру за свою позицію, кинули в СІЗО і хочуть посадити на 2,6 роки»

«Бибик Татьяна Николаевна из Ялты. Осознала, говорит, вину, больше в телеграме писать не будет. А больше и не надо, материалы изучают правоохранительные органы, они и дадут оценку её действиям», – написав таліпов про затриману за проукраїнську позицію мешканку Криму, яку ще й змусили вибачатися на камеру https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1777271766848774644 (відео).


«Брагута Игорь Николаевич встал на пусть исправления, и после общения с товарищем майором заявил, что больше либеральная тема его не интересует. Штраф 30 тысяч и возможность стать полезным членом общества», – написав про затриманого кримчанина смердючий таліпов https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1777335488820703620 (відео і фото).

Понад 35 тисяч дітей перебувають у складі «Юнармії» на ТОТ України, і їхня кількість росте. Весь масштаб можна буде побачити лише тоді, коли відбудеться деокупація захоплених українських територій https://investigator.org.ua/ua/war/265736/.

А в Севастополі понаєхам страшно жити. От страшно, і все! https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1777294013692854726 (фото).

Засуджена на рф кримська зрадниця Новосельська подала заяву на службу в «СВО». Раніше окупанти визнали Аріну (Віру) Новосельську, яка працювала «міністром культури Криму», винною в отриманні хабара в особливо великому розмірі – 25 млн рублів. Гроші вона отримувала від ТОВ «Меандр» за «заступництво» під час будівництва нового театру ляльок у Сімферополі. Новосельська отримала 10 років тюрми https://t.me/investigatorua/9066 (фото).

Загін кримських засуджених на «СВО» поповнив колаборант Ейваз Умеров. Раніше йому дали 3 роки позбавлення волі за «перевищення службових повноважень» https://twitter.com/qirim_news/status/1777317935859556749 (відео).

Два роки тому, 8 квітня 2022 року, росія завдала ракетного удару по залізничному вокзалу Краматорська, звідки евакуювали жителів області. Внаслідок цього військового злочину проти мирного населення загинула 61 особа, з них 7 дітей https://twitter.com/Ukrzaliznytsia/status/1777225445877977253 (фото).

Рашисти знов розстріляли наших полонених. Розстріл стався на окупованій Херсонщині, поблизу Кринок. Лише одне може бути – ненависть до всіх росіян та всього російського https://twitter.com/pogrebeckij/status/1776932396882870743 (відео).

Наказ розстріляти українських військовополонених бійців на Херсонщині міг віддати командир ЗС рф Сергій Іштуганов https://zmina.info/news/u-merezhi-vstanovyly-rosiyanyna-yakyj-mig-nakazaty-vbyty-ukrayinskyh-vijskovopolonenyh-na-hersonshhyni/ (фото).

На Херсонщині внаслідок російських атак постраждали троє людей https://www.npu.gov.ua/news/na-khersonshchyni-vnaslidok-rosiiskykh-atak-postrazhdaly-troie-liudei (фото).

На Донеччині внаслідок російських атак одна людина загинула та одна отримала поранення. Пошкоджено 20 цивільних об’єктів: 14 житлових будинків, підприємство, автомобілі, газопровід https://www.npu.gov.ua/news/na-donechchyni-vnaslidok-rosiiskykh-atak-odna-liudyna-zahynula-ta-odna-otrymala-poranennia (фото).

Протягом доби військові рф наносили удари по Харкову та населених пунктах Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів. Постраждало шестеро громадян https://www.npu.gov.ua/news/rosiiany-vdaryly-po-tsyvilnomu-naselenniu-kharkivshchyny-postrazhdalo-shestero-hromadian-slidchi-politsii-zadokumentuvaly-naslidky-voiennykh-zlochyniv (фото).

Окупанти спрямували дрони та обстріляли з артилерії Нікополь, Марганецьку, Мирівську, Першотравневську та Покровську сільські територіальні громади Дніпропетровщини. Вночі дві громади зазнали повторних ударів https://www.npu.gov.ua/news/politsiia-zadokumentuvala-naslidky-rosiiskykh-obstriliv-u-nikopolskomu-raioni (фото).

Окупанти вночі атакували Одеську область: пошкоджено логістично-транспортний об’єкт і заправку https://suspilne.media/odesa/722183-vnoci-odesinu-atakuvali-droni-shahed-e-vlucanna/.

Поліція задокументувала наслідки чергових ворожих атак на Запоріжжя та прифронтові населені пункти регіону. В обласному центрі зруйновані об’єкти промислової інфраструктури, вибуховою хвилею та уламками пошкоджені довколишні будівлі. Під час влучання ворожого дрону поранено 54-річного запоріжчанина. У прифронтових населених пунктах пошкоджені оселі мирного населення, господарські будівлі, приватний автотранспорт. У результаті обстрілу Гуляйполя «градами» загинуло троє людей, ще троє місцевих жителів отримали поранення. Сьогодні вдень рашисти знову завдали удар по Запоріжжю – 6 людей отримали поранення, пошкоджено промисловий об’єкт, 7 житлових будинків, медичний заклад https://www.npu.gov.ua/news/politsiia-zadokumentuvala-naslidky-cherhovykh-vorozhykh-atak-na-zaporizhzhia-ta-pryfrontovi-naseleni-punkty-rehionu (фото).

Протягом минулої доби окупанти обстріляли населені пункти Сумської області. Загалом нараховано 180 ударів. Внаслідок обстрілів травмовано двоє цивільних осіб, пошкоджено три приватних домоволодіння, квартиру в багатоквартирному будинку, адміністративну будівлю, приміщення пошти та школи https://www.npu.gov.ua/news/politsiia-dokumentuie-naslidky-obstriliv-sumshchyny-viiskamy-rf1 (фото).

Унаслідок чергового ворожого удару по одному із прикордонних населених пунктів Сумського району пошкоджено приміщення місцевого пожежно-рятувального підрозділу. У момент удару рятувальники знаходилися в укритті, ніхто не постраждав https://twitter.com/SESU_UA/status/1777271020501545033 (відео).

Безперервна бойова робота Захисників України – знищення техніки та живої сили ворога. Кожен окупант на Українській землі має розуміти, що поки він тут – він ціль, існування якої – питання часу https://twitter.com/CinC_AFU/status/1777298244982149561 (відео).

Скільки дронів потрібно, щоб знищити російську БМП-2? Всього два – один, щоб зупинити бронемашину, а другий, щоб підірвати її https://twitter.com/DefenceU/status/1777314005683453995 (відео).

Над рашкою нові реактивні БПЛА літають (БНР і далі на схід). Кацапам максимально тривожно. Пишуть, що це «британские». Ну, що я можу сказати – стійте поближче до вікон, суки https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1777025451137089810 (відео і фото).

P.S. В окупованому Криму у справі кримського татарина Длявера Салімова, якого рашисти кинули до СІЗО Сімферополя після відмови публічно вибачатися для телеграм-каналу «Крымский СМЕРШ» смердючого колаборанта Олександра Таліпова, «прокурор» запросив покарання 2,6 роки колонії-поселення. Длявера піддали тортурам вже під час затримання… Як повідомила Кримська правозахисна група, справу Салімова розглядає так званий «Кировський райсуд» Сімферополя, «суддя» Церцвадзе Георгий Давидович», - пише КРИМський бандерівець.

Арешт Длявера Салімова. Фото crimeaua1.wordpress.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

На линии фронта произошло 131 боевое столкновение, очень высокая боевая интенсивность, враг напирает на Бахмутском и Авдеевском направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.