«УДАР»: Збуваються найгірші прогнози щодо прийнятого поспіхом закону про вибори

vr12 03 2012Рішення Конституційного суду про заборону одночасного балотування до парламенту у мажоритарному окрузі та за партійними списками – це чергове свідчення, що до дня голосування закон про вибори буде ще неодноразово змінено під потреби партії влади. Про це йдеться у заяві партії «УДАР».

Коментуючи ухвалене Конституційним судом рішення й особливу бурхливо-радісну реакцію на нього з боку партії влади, в «УДАРі» констатують: збуваються найгірші прогнози щодо прийнятого поспіхом закону про вибори. «Ми неодноразово наголошували на тому, що закон про вибори, який ще восени під час голосування регіонали називали найкращим, найдосконалішим, і головне – компромісним, ближче до виборів зазнаватиме все більших змін, які йтимуть виключно на користь влади», – зазначають в партії.

«Цей приклад, як і заборона українцям, котрі проживають за кордоном, голосувати за кандидатів-мажоритарників, свідчать про те, що партія влади, яка стрімко втрачає голоси, буде битися за кожен мандат, роблячи ставку, у першу чергу, на мажоритарні округи. Те, як легко й радісно партія влади готова міняти ще вчора нею ж прийнятий закон про вибори, вкотре підкреслює безпринципність її представників», – вважають в партії «УДАР».

В партії зазначають: парламентська опозиція отримала черговий урок – бо не можна сідати за один стіл з шулерами й наперсточниками. «Відтепер опозиції потрібно зосередитися на ключових питаннях – сформувати якісні списки, визначити найбільш авторитетних й принципових кандидатів-мажоритарників і йти на вибори під гаслом «жодного голосу партії влади».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.