В «УДАРі» заявляють, що Об’єднана опозиція використовує брудні технології проти Кличка

blak piar

 
Партія «УДАР» заявляє про те, що Об’єднана опозиція активно використовує проти неї технології чорного піару. Так в партії відреагували на розповсюдження у 218 виборчому окрузі столиці газети кандидата від об’єднаної опозиції Володимира Ар’єва, на першій шпальті якої розміщено фотографію Віталія Кличка та кандидата від партії «УДАР» по 218 мажоритарному округу Олександра Сергієнка з написом «Не вір!». Про це повідомляє прес-служба партії «УДАР».


В «УДАРі» наголошують, що це не перший випадок, коли об’єднана опозиція веде подібну діяльність проти політичної сили Віталія Кличка. «По-перше, це є прикладом відвертого порушення принципу взаємного непоборення, якого мали б дотримуватися усі опозиційні сили. По-друге, це свідчить про те, що деякі представники об’єднаної опозиції не винесли уроків з подій недавнього минулого, коли застосування чорного піару проти своїх партнерів по демократичному табору призводило до самознищення і лише посилювало провладну партію», – наголошують в «УДАРі». В партії додають, що ніколи не будуть діяти подібними методами, хоча уважно і ретельно аналізують усю подібну інформацію.

«Дії деяких представників об’єднаної опозиції викликають відвертий подив. То ОО подає своїми представниками у окружних комісіях депутатів Партії регіонів, замість того, аби залучити до роботи в комісіях фахівців від демократичного табору. То замовляє проти «УДАРу» брехливі статті в регіональній пресі, то зосереджується на розповсюдженні неправдивої інформації про членів нашої політсили, і замість того, щоб агітувати за себе, чомусь агітує проти «УДАРу», – йдеться в заяві партії.

У партії закликають колег по демократичному табору згадати про принцип непоборення та подумати про те, що в майбутній Верховній Раді депутати об’єднаної опозиції працюватимуть пліч-о-пліч з депутатами «УДАРу», якщо, звісно, «об’єднана опозиція не бачить інших партнерів по більшості, як це бувало раніше». «Очевидно, що вибори – це конкуренція й змагання, але ж не війна без правил на самознищення, коли під атаку потрапляють не ідеологічні опоненти, а партнери по демократичному табору», – говорять в «УДАРі».

В «УДАРі» переконані, що сьогодні головний ворог – це партія влади, і саме проти неї має бути зосереджена критика всієї опозиції. «Сподіваємося, що це усвідомлюють й наші виборці, і будуть повідомляти нам про усі подібні випадки чорного піару від «колег» та «друзів». Ми збиратимемо та аналізуватимемо цю інформацію», – наголошують в партії.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.