Віталій Кличко не бачить сенсу дебатувати з партіями, які не зможуть подолати 5% бар’єр

klichko debaty

 
Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко готовий дебатувати з будь-яким представником сьогоднішньої влади, але за умови, що такі дебати, незалежно від їхнього формату,будуть максимально публічними і проходитимуть за активної участі ЗМІ. Про це Віталій Кличко заявив під час прес-конференції у Києві, повідомляє прес-служба «УДАРу».


«Ми готові дебатувати з нашими політичними опонентами – з Партією регіонів. А дебатувати з партіями, які на сьогодні мають сумнівні шанси пройти до ВР і подолати 5% бар’єр, я не бачу сенсу», – наголосив лідер «УДАРу».

Відповідаючи на запитання журналістів щодо пропозиції Андрія Шевченка провести дебати на спортивну тематику, Віталій зазначив, що він надає перевагу не розмовам, а конкретними справам, зокрема, розвитку спортивної інфраструктури в усіх регіонах України.

«Я був дуже здивований, коли отримав пропозицію від Андрія Шевченка дебатувати на тему розвитку спорту. Ми не хочемо вступати в дебати. Ми робимо це – розвиваємо спортивну інфраструктуру з 1996 року, коли був заснований Фонд братів Кличків. За цей час ми відкрили декілька сотень спортивних майданчиків і спортивних комплексів по всій країні», – розповів Кличко.

Водночас лідер «УДАРу» зауважив, що спорт ніколи не буде розвиватися, якщо не буде розвитку української економіки.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.