Провокатори від влади намагалися зірвати мітинг Кличка в Ялті

udar yalta

 

Єдиний варіант для проведення змін в країні - це відсторонення Партії регіонів від влади. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко на зустрічі з людьми у Ялті.


Перед приїздом Кличка на мітинг Партія регіонів влаштувала провокацію, привівши своїх активістів, які викрикували в мегафони образливі гасла на адресу «УДАРу» і Кличка та вмикали сирену. У результаті виникла бійка між регіоналами і прихильниками Кличка. Провокаторів врятувала шеренга «Беркута», який їх фактично охороняв від тих, хто прийшов на мітинг послухати лідера «УДАРу», повідомляє прес-служба «УДАРу».

Провокації під час мітингу в Сімферополі:


«Ми повинні 28-го жовтня прибрати з парламенту тих людей, які там сидять і роблять одне - гроші. А також прибрати від влади Партію регіонів, яка обдурила і розчарувала людей, - сказав Віталій Кличко. - Якщо ви думаєте, що прийде Кличко і один все зробить - це не так. Тільки разом ми можемо здійснити такі зміни. І сьогодні все залежить від позиції кожного з вас, від того, наскільки ви готові прийти на вибори і змінити своє майбутнє. Головне - не бути байдужим», - зазначив лідер «УДАРу».
 

udar yalta1



Коментарі

  +3 #1 НеПРдун 16 сент. 2012 г., 20:53:20
Преимущество Удара перед ПРдунами неоспоримо, поэтому у последних и "играет очко"!
- Кличко - высокоморальный и честный политик, в отличие от аморальной банды власти!
- Деньги Кличко "чисты" , заработанные своим потом и кровью! Бабло ПРдунов - наворованное и коррупционно...
- Кличко обнозначно декларирует демократические ценности: ПРдуны - тянут страну назад, в Азиопу ( в ЖОПУ, тоесть...).
  +2 #2 НеПРдун 16 сент. 2012 г., 21:02:47
Вот видите - ни одного комментария!
Потому, что "сцыте" озвучивать нормальные и трезвые мысли!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.