Партія «УДАР» зняла частину мажоритарників на користь колег по опозиції

udar kandidaty

 
«УДАР Віталія Кличка» оприлюднила заяву про зняття частини кандидатів у мажоритарних округах на користь колег по опозиції заради перемоги над кандидатами - висуванцями від влади. Також у партії закликають демократів зробити такий же крок на користь кандидатів «УДАРу» в частині інших округів, повідомляє прес-служба партії «УДАР».


Заява політичної партії «УДАР»

Партія «УДАР» заради перемоги, формування демократичної більшості у парламенті нового скликання та відсторонення від влади Партії регіонів, провівши переговори щодо ситуації в одномандатних округах з ВО «Батьківщина», заявляє:

1. Для того, щоб в мажоритарних округах на виборах до Верховної Ради не перемогли представники влади, «УДАР» і ВО «Батьківщина» повинні зробити все від них залежне.

2. ВО «Батьківщина» пристала на позицію партії «УДАР» щодо визначення єдиних кандидатів у мажоритарних округах за підсумками незалежних соціологічних досліджень і оцінки рівня підтримки кандидатів громадянами, а також їхніх перспектив об'єднати голоси виборців і перемогти представників Партії регіонів та її сателітів.

3. Усвідомлюючи свою відповідальність перед українським народом та своїми виборцями, від партії «УДАР» на користь кандидатів від «Батьківщини» свої кандидатури знімають 26 висуванців.

Ми розраховуємо на те, що ВО «Батьківщина», виходячи з тих самих міркувань, відкличе своїх кандидатів з 22 округів.

Ми виходимо з того, що єдиним критерієм вибору кандидатів є забезпечення результату – недопущення перемоги Партії регіонів – а не особисті амбіції політиків чи політичних сил.

4. Шестеро кандидатів від «УДАРу» знімаються на підтримку опозиційно налаштованих самовисуванців. Ми розраховуємо, що цих самовисуванців ми підтримаємо спільно з «Батьківщиною».

5. В округах, де перемога представників влади не є імовірною, або де зняття кандидатури від «УДАРу» чи «Батьківщини» не змінює ситуації на окрузі, ми виходимо з принципу політичної конкуренції і закликаємо виборців підтримати демократичну силу, чия позиція їм ближча.

Партія «УДАР» не примушувала своїх кандидатів зняти кандидатури. Абсолютна більшість з них зробили свідомий вибір. На з’їзді ми забезпечили відповідну правову процедуру.

Ми очікуємо симетричних кроків ВО «Батьківщина», виходячи з результатів переговорів і підтримки кандидатів на виборчих округах.

Деталі за адресою - http://klichko.org/ua/news/news/partiya-udar-znyala-chastinu-mazhoritarnikiv-na-korist-koleg-po-opozitsiyi.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.