На Чернігівщині кандидати від партії влади відкрили чергове дитяче раїще

kudrik

 
За спостереженням Громадянської мережі ОПОРА, порушення виборчого законодавства продовжуються. 12 жовтня кандидат в народні депутати від Партії регіонів по виборчому округу №206 Станіслав Прокопенко відвідав село Раїще Чернігівського району Чернігівської області у рамках відкриття дошкільного навчального закладу «Левеня».


Мережа вже інформувала про те, що провладний кандидат, який є першим заступником голови облдержадміністрації, активно використовує адміністративний ресурс. Свідченням цього є відео, яке зробив довготерміновий спостерігач.

«Я сьогодні хочу від всіх вас, від громади нашого району подякувати за такий щедрий подарунок і нашого народного депутата України Михайла Чечетова, нашого майбутнього депутата Станіслава Миколайовича Прокопенка. Адже подарунок, який вони сьогодні здійснюють для наших дітлахів, його не оцінити ніякими грошима. Спасибі вам за подарунки, які ви привезли нашим дітлахам», - в рамках урочистостей зазначив Микола Кудрик, голова Чернігівської районної державної адміністрації.



Окрім пана Кудрика, на святі були присутні народний депутат Михайло Чечетов та Олександр Лепа, голова сільської ради.

Зазначимо, що після цього заходу і Михайло Чечетов, і кандидат в народні депутати Станіслав Прокопенко роздавали дітям подарунки повідомляє ГМ ОПОРА.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.