Партія влади програла суд кандидатові від «УДАРу» на Печерську

okrugniy

 
Днями відбулося засідання Окружного адміністративного суду м. Києва, на якому розглядався позов представників Партії регіонів до кандидата в народні депутати від партії «УДАР» по 221 виборчому округу (Печерський, Солом’янський райони) Ярослава Діденка, повідомляє прес-служба партії «УДАР».


Позивач - член Партії регіонів (мешканець міста Бровари) звинуватив Ярослава Діденка у порушенні законодавства про вибори та його прав як виборця. Він просив суд заборонити Ярославу Діденку проводити свою передвиборчу агітацію в Печерському районі Києва.

«Партія влади, розуміючи програш свій і своїх кандидатів у Києві, намагається у будь-який спосіб перешкодити проведенню агітації опозиційними кандидатами, — відзначає голова Громадського руху «КИЯНИ РАЗОМ» і висуванець від партії «УДАР» Ярослав Діденко, — Згаданий судовий позов є яскравим прикладом надуманості та некомпетентності моїх опонентів. Підтвердження моїх слів - рішення судді, яка за кілька годин судового засідання та вивчення матеріалів справи зробила простий висновок – всі позовні вимоги партії влади на Печерську до мене були відхилені!»

В «УДАРі» зазначають, що кількість бруду проти партії досягла критичної маси: брехня, провокації, фальшиві газети і буклети, брудні ролики і фільми, зафарбовані чи зірвані бігборди по всій Україні. На все це потрібен великий ресурс - фінансовий і адміністративний, який і має влада.

Партія «УДАР» звертатиметься з фактами нечесної боротьби до міжнародних спостерігачів і демократичних інституцій, які здійснюють моніторинг за перебігом виборчої кампанії в Україні. «Бруд і маніпуляції вплинуть на те, як оцінять і якими визнають українські вибори Європа і світ», - наголошують в партії.

«Що ближче день виборів, то частіше представники та прихильники «УДАРу» стають жертвами політичних замовлень та провокацій, - відзначає Ярослав Діденко. – Я серед інших також потрапив в епіцентр «чорнухи», яка розповсюджувалась в нашому окрузі проти партії «УДАР».

Міліція затримала провокаторів, які біля станцій метро розповсюджували газету «Столичные ведомости» з неправдивою інформацією про мене та інших ударівців. Подані заяви до міліції та прокуратури міста. Вже розшукуються замовники. Це свідчить про одне – влада нас боїться, влада боїться змін, які принесе в країну наша політична сила і наш лідер Віталій Кличко після 28 жовтня. Тому закликаю наших виборців, розумних і освічених киян, витримати цю навалу негативу, прийти 28 жовтня на виборчі дільниці і проголосувати за зміни в нашій країні. Разом ми переможемо!»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.