В інтерв’ю «TheLithuania Tribune» Віталій Кличко розповів, як перемогти режим Януковича

peremogti regim

 
Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко сумнівається, що чинна влада буде грати «за правилами» під час президентської кампанії 2015 року. Про це він заявив в інтерв’ю литовському виданню «TheLithuania Tribune», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Кличко наголосив, що чинний уряд не зміг і не захотів забезпечити проведення чесних і прозорих місцевих виборів 2010 року та парламентських 2012 року. «У 2015 році «ціна» президентських виборів буде незрівнянно вища. Тому передумов для того, щоб очікувати «милості» від режиму, немає. Необхідно готуватися до серйозної боротьби», - сказав лідер «УДАРу».

Віталій Кличко висловив впевненість, що опозиційні сили зможуть домовитися про спільні дії на виборах президента, в тому числі, в питанні протидії фальсифікації. Він зазначив, що вже сьогодні люди виходять на акції протесту проти політики чинної влади. «Немає сумнівів, якщо у народу спробують забрати право самому вибирати Президента, станеться вибух. Влада повинна пам'ятати про це», - додав політик.

Кличко наголосив, що всі, хто намагатиметься сфальсифікувати результати виборів, мають пам’ятати, що за порушення закону доведеться відповідати.

Лідер «УДАРу» зауважив, що більшість українців пов'язують 2015 рік із змінами. Водночас, за його словами, не секрет, що влада, знаючи про свої досить низькі шанси на перемогу, намагається на ходу змінити правила гри. «Зараз до виборів два роки. Однак ситуація така, що ми повинні ще відстояти право українського народу обирати свого Президента в 2015 році і згідно з тими нормами, які діють зараз. І, безсумнівно, опозиційні сили повинні висунути і підтримати єдиного кандидата. Тільки так ми зможемо перемогти Януковича і його режим», - наголосив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.