Кличко: УДАР вимагатиме покарання винних по кожному факту фальсифікацій під час виборів мера Василькова

vasilkiv

 
Лідер «УДАРу» Віталій Кличко відвідав територіальну виборчу комісію у Василькові, де відбуваються вибори мера, та перед закриттям побував на дільниці №75, де виявлені факти порушень. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії УДАР.


Кличко закликав членів дільничних виборчих комісій не брати участі в можливих фальсифікаціях під час підрахунку голосів на виборах мера Василькова та нагадав їм про відповідальність за такі дії.

«Я хочу звернутися до вас, розуміючи всю складність вашої роботи, і закликати вас робити її сумлінно. Так, влада чинить шалений тиск, погрожує і підкуповує. Але за будь-яких обставин не можна себе зневажати. І якщо боятися - нічого не зміниться. Хочу нагадати вам і про відповідальність», - сказав лідер «УДАРу».

Віталій Кличко закликав членів ДВК не бути знаряддям в руках тих, хто порушує закон і змушує їх це робити. «Вони впевнені, що уникнуть відповідальності, а нестимете її ви. Тому не порушуйте закону. По кожному факту порушень ми будемо звертатися до прокуратури і вимагатимемо покарання усіх винних», - сказав він.

В коментарях журналістам Віталій Кличко нагадав, що на дільниці №75 було виявлено різноманітні порушення. Зокрема, вигнали представника засобів масової інформації, також намагався проголосувати громадянин Росії. Крім того, депутати спіймали на гарячому не одну групу молодиків, які намагалися голосувати не маючи на це права.

«При цьому Партія регіонів заявляє про відсутність порушень і нібито провокації з боку опозиції! Нічого дивного: влада в своєму репертуарі. Інакше вона діяти не може», - додав лідер «УДАРу». Віталій Кличко також нагадав про масове застосування "каруселей".

«До цих виборів прикута велика увага. Влада намагалася зробити все, щоб ці вибори у Василькові не відбулися. Але опозиція дотиснула і парламент їх таки призначив. Ми також робитимемо все, щоб вибори відбулися і в Києві, як би не противилася цьому Партія регіонів», - підкреслив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.