Апеляційний суд узаконив фальсифікації у Василькові

vibory vasil

 
Київський апеляційний адмінсуд залишив без задоволення апеляційну скаргу Васильківської міської організації партії «УДАР» та кандидата на посаду мера Василькова Сергія Сабова. Також суд залишив без змін постанову Київського окружного адмінсуду від 8 червня 2013 року у справі щодо результатів виборів мера Василькова. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР».


«Таким чином суд підтримав позицію Васильківської ТВК: якщо фальсифікації на виборчих дільницях не перевищують 10% (що є підставою для визнання голосування недійсним), то на них можна не зважати, не встановлювати їх причини та їх вплив на результати виборів», - наголошують в «УДАРі».

В «УДАРі» вважають неприпустимим, що ТВК у Василькові не приділила жодної уваги зафіксованим порушенням під час голосування та зверненням спостерігачів і народних депутатів до правоохоронних органів, і оголосила результати виборів.

«Особливо це актуально в ситуації, коли перших двох кандидатів на посаду міського голови Василькова відділяло 245 голосів виборців. Належне виконання ТВК повноважень, визначених законом, могло змінити результати виборів», - заявляють в «УДАРі».

Показово, що Васильківську ТВК в судах при оскарженні результатів виборів представляв не штатний юрист, який працює на постійній основі та отримує заробітну плату, а сторонні особи, один із яких виступав на телебаченні в якості представника виборчого штабу Володимира Сабадаша.

В «УДАРі» відзначають, що апробовані у Василькові технології фальсифікацій можуть застосувати на загальнодержавному рівні, зокрема – на чергових виборах Президента.

«І, як показує практика, сподіватися на захист конституційних прав в судовому порядку в таких ситуаціях марно», - наголошують в партії «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.