Коли сміття не виносять з хати – громадськість Львова протестувала проти Грибовицького сміттєзвалища


Коли сміття не виносять з хати – громадськість Львова протестувала проти Грибовицького сміттєзвалища


Як повідомляє Gazeta. ua, 9 червня під Львівською міською радою відбулися сутички активістів і силовиків. Зранку мітинг перед сесією міськради був мирним: були присутні представники захисників тварин, матері та дружини мобілізованих воїнів, мешканці прилеглих до Грибовицього сміттєзвалища сіл, підприємці.

Під час сесії міської ради протестувальники захопили трибуну сесійної зали. Активісти вимагали пустити їх на засідання, щоб пояснити депутатам, аби ті проголосували за відставку Садового. Сам мер Андрій Садовий на цей час перебував у суді щодо справи замаху на його будинок.

Охорону під Ратушою посилили, близько 30 нацгвардійців заблокували вхід до великої сесійної зали. У нацгвардійців була зброя із гумовими кулями, вони були в повному екіпіруванні. Також вхід охороняли близько сотні працівників "Муніципальної варти" та Національної поліції.

Правоохоронці обмежили доступ у сесійну залу. Пропускали лише за посвідченнями депутатів та журналістів.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.